Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiii

moj byly i zdjecia- czy to cos oznacza?

Polecane posty

Gość kassiii
"koles cie urobił ma co chciał...zdobył twoja uwage i zaiteresowanie abys siedziała i myslała...bo po cholere sie pytasz jesli bys to tak naprawde zlewała co?" no jasne, ze mnie to zastanawia, o co mu chodzilo, ale on o tym nie wie.

Gość autorko powiem tak
on tylko po prsotu szuka odskoczni od terazniejszosci. ot taka natura facetow. jest zbyt dobrze wiec sobie flirtuje do Ciebie bo wie ze tu przejdzie flirt. to wszstko nic nie znacyz

Gość kassiii
autorko powiem tak: jak to jest zbyt dobrze?

Gość autorko powiem tak
no w sensie że nuda u niego, więc szuka sobie rozrywki i to w ogóle nic nie znaczy :/ oni mają nasrane w głowach

Gość kassiii
to ze "nic nie znaczy", to zdaje sobie sprawe, ze nie oznacza, ze kocha mnie, chce wrocic itp:) nie to mialam na mysli, tylko wlasnie podejrzewalam, czy czasem nie o jakis flirt/zdade zony itp mu chodzi. choc oczywiscie nie bawilabym sie w takie cos.

kasii:--> gdyby mnie facet zostawił i teraz wysyłał nasze fotki to bym mu napewno nie odpisywał na początku bym go zablokowała i nie chciała mieć kontaktu:( tez jestem w nieciekawej sytuacji ale jak to zrobi to kontakt napewno z nim urwe;(

Gość autorko powiem tak
szuka flirtu.. bo mu nudno, jest śmieszno-żałosny ;/ Ty możesz mieć tylko satysfakcję z takiego zachowania.

Gość kassiii
Ewelka, ale on nie wysylal fotek, on po tym, jak jakis czas temu mnie zostawil, teraz odezwal sie (ma dziewczyne) i wspomnial, gdy konczylam rozmowe, ze ma jeszcze moje zdjecia.

Gość kassiii
autorko powiem tak, no ja mu dalam jednoznacznie do zrozumienia, ze zycze mu pwoodzenia w zwiazku, a sama jestem w zwiazku z innym.

Gość autorko powiem tak
no i bardzo dobrze :) czujesz do niego jakiś sentyment ?

Gość kassiii
"no i bardzo dobrze czujesz do niego jakiś sentyment ?" sama nie wiem, czy to sentyment, czy zal, ze mnie zostawil, bo mnie nadal na nim zalezalo. w kazdym razie cos tam widocznie mam jeszcze do niego, bo pewnie nie zakladalabym temetu tutaj, jakby tak calkiem byl mi obojetny:( gdy mnie zostawil i zwiazal sie z inna przezywalam to, ze wybral tamta, bylo mi ciezko. wyobrazalam sobie, ze sa szczesliwi- moze wlasnie tak jest? no i teraz takie mam mieszane uczucia, co do tego, ze napisal, wspomnial o zdjeciach. :(

Gość autorko powiem tak
ech :( zostawił Cie dla innej, i jeszcze ma czelność odzywać się w taki sposób, czy on przez moment pomyślał jak bardzo cierpiałaś ;/ taka sytuacja na pewno daje do myślenia, ale.. po chwili lepiej się skupić na sobie i chyba na aktualnym związku, on to przykre wspomnienie :(

Gość kassiii
"ech zostawił Cie dla innej, i jeszcze ma czelność odzywać się w taki sposób, czy on przez moment pomyślał jak bardzo cierpiałaś ;/ taka sytuacja na pewno daje do myślenia, ale.. " czyli co, zrobil to specjalnie, zeby sprawic mi przykrosc/ liczyl na romans, czy co? :(

Gość autorko powiem tak
moim zdaniem, po prostu liczył na flirt nie myśląc o TObie a raczej o sobie, może mu nudno trochę z nową panną

Gość the way is shut .......
a cholera wie o co mu chodzi przestan sie tym zamartwiac i olej

Gość kassiii
ok, mnie przestal kochac, zostawil, wybral inna (tak to rozumiem), ale teraz jest z nia i liczy na flirt z inna?> tzn ze jej tez nie kocha? czy kocha, a sprawdza, co by bylo gdyby? :( sama juz nie wiem:(

Gość autorko powiem tak
po prostu szukał rozrywki i tyle. dla niego to nic nie znaczy, może chcial podbudowac swoje ego , moze liczyl na to ze Ty dalej za nim tesknisz i go kochasz a on by mial z tego satysfakcje

Gość kassiii
no to zapytam inaczej. jak sie ma dziewczyne, to normalne i w porzadku jest pisanie do innych w ten sposob? czy to swiadczy o braku uczucia do obecnej partnerki? czy teraz tak jest, ze to normalne, mozna z kims byc i flirtowac z innym i nie ma to zwiazku z uczuciem do aktualnej partnerki?

to dupek:( nie przejmuj sie nim jakby miał jakies uczucia to skoro wybrał tamta to by pozwolił ci ułożyć życie na nowo i dał ci spokój;)

Gość autorko powiem tak
niestety ja znam wielu facetów którzy mają dziewczynę a flirtują z innymi... mój były też tak robi , ja to przyjmuje na luzie, mamy dobry kontakt, ja się z tego śmieje. po prostu taka natura faceta. Jeśli wszędzie widzi piękne kobiety to mimo że kocha tą jedną to jednak niektórzy nie mogą się powstrzymać i coś tam pieprzą na słodko do innej :) dziecinada

Gość alexandra rimi
"Jeśli wszędzie widzi piękne kobiety to mimo że kocha tą jedną to jednak niektórzy nie mogą się powstrzymać i coś tam pieprzą na słodko do innej dziecinada " czy w takim razie nie przeszkadzaloby ci, jesli twoj facet pisal cos na temat zdjec swojej ex?

Gość alexandra rimi
*pisałby - miało być:)

Gość ojjjjjjjjjjjj
Nie czytałam całego tematu, tylko kilka pierwszych postów. Moim zdaniem, to on mysli, że tęsknisz za nim (to prawda?) i chce to wykorzystać, próbując jakoś pokazać, że 'jemu też zależy'. Aleeee...jak ma inną to mu NIE zależy, więc nie daj się nabić w butelkę:)

Gość alexandra rimi
ojjjjjjjjjjjj- tylko wlasnie ja mu napisalam, ze mam kogos itd, zebysmy konczyli rozmowe, wtedy mi on napisal, ze" ma za to jeszcze moje zdjecia"

Gość alexandra rimi
on mogl tak napisac ci na złosc, skoro ma tez takie intymne zdjecia. a ty chcialas zakonczyc gadanie:)

Gość the way is shut ...
ja tez mam zdjecia byłego a to tylko dlatego ze chodził ze mna do klasy i jest to zdjecie klasowe...o dziwo mnigdy nie miałam i nie mam zdjecia z nim abi obok niego ani nawet samego :) zreszta z tego co wiem (pozniej jak sie okazało) wcale mu na tym nie zalezało wiec nie robil sobie ze mna zdjec nie ma po mnie zadnych pamiatek za to ja mam blizny na ciele i dlug w wysokosci 6 stów...miłe co?

Gość ojjjjjjjjjjjj
A długo on jest z tamtą? I czy w ogóle Tobie zależy na nim? Może on to wyczuwa jakoś, że Ci zalezy. Wiesz, po prostu olej to:) Ja bym odpowiedziała na Twoim miejscu coś w stylu "aa, ok, to fajnie" lub "to możesz je wyrzucić:)" w zależności od tego w jakiej atmosferze się rozstaliście i jaką macie teraz relacje.

Gość the way is shut ...
no zalezy zalezy jak nic ale nie na min a na swoich zdjeciach...logiczne...a ten koles wie ze w ten sposób przyciagnie jej uwage. wiem bo nie jeden raz przerabialam takie akcje z kolesiami jak bedziesz miala tego swiadomosc i emocjonalnie do tego nie podchodzila to oschle i normalnie bedziesz mogla to zalatwic tak ze koles nie bedzie miał nad toba przewagi ... bo w danej chili ma :/ :o