Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agutka smutna

zdradził mnie..

Polecane posty

Gość agutka smutna

qoz o (-u u pz u z )l-01 o op ouz lo uo ż ' "podu**od s 'no" ss lls uo śzp od 4nop op lo n lz o u u z lpzsod uo 'u od zpzd u z 'lls uzl op ln 's lldod 'zz lzzllnzd uo uo lo uzpo s od lsoz l 'nop op o p zn uuod lzs s s lzz uo 'zpod uuod u ż 'lzpod 'ud łq u '"źpo" lzpod znl n lnz uo ' lzd s q u ż ' lzpod u 'zpoos o o lzz szs ouzpu szp loo lpsn 'lnzd u lszd u /:loo 's lzd 'lzszd oods u 'poos luz z 's olzo oul qz 'q zoo lpzsod uo /:lzd oq 'q zoo qlo z 'uo łuozpz lu u ozpq ołq ' śldłzpozd u 42 op upśzo ż 'łzpod 'sodz ą z 'ulo ou op łuozpz qóso 03 z ołq 'nop ou n zd u ślq pu u łqo z l z u uo ż 'zp z ż 'uzzdp 'zpozd 'sd u op lzz sls usł l-04 o łnz (s o ) ulo ż 'ęs ołzonsz op(dns ołq 'z zsd łq) u u dl u łsodz sls 'ózpo o łuzod ęś łśopzz o uzlo zs łoz s ozpq 'l uopn u z łzpędsłozs op u od łżpżzd 'ślzo onłp 'osęz ęs ślods nsz o po ołzsz 'zd u 'ło ęs śluzod łżzd o ozpq u ż ' ul-04 q ' uu z ęs ćods łęzz uzzp o uśz loo śzp n u u óz uo śp ż 'łz u u p 'ś 'lozs ulndod lq -łuz pż oq ' łuz ł o u z łqo ó'uud uozsdzo 'oq -ąuzzp ąup z łq (l 12 ) pns u z 'nl ł zzd -ol oo op łzpo uoszd uqz -u ęs łqopod zsz po uzd uln sl s'l 91 -nązod po uzz zpop śo zo zd żo ćlż ęs zs pzd ł u łpsn q qos łqoz 'łs usł qo 'ćśz

Gość agutka smutna
ojej,ale się napisało

Gość cięzka sprawa
nie wiem co doradzić:D

Gość niedobrze_mi
To straszne :(

Gość asdfghjuytre
ta historia mną wstrząsnęła... choć nie musiałaś pisać tylu szczegółów :D

Gość ja Was nie potępiam
dasz radę , na początku bardzo boli później już nie

kurcze, współczuje. siostra koleżanki brata sąsiadki miała podobna sytuację. Normalnie scenariusz do filmu. 3maj sie!