Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

starsznie szybko mi rosnei brzuch

Polecane posty

hej dziewczyny jestem w ciąży ( to moja druga ciąża) zaczęłam 4 miesiąc ale brzuch juz strasznie widać z pierwszym dzieckiem tak nie miałam czy u kobiet które juz rodziły szybciej rośnie brzuch jak to było u was

Gość ja sie nie nie znam
nie mam porównania bo w pierwszej ciąży ważyłam więcej. A ile masz w obwodzie brzucha i ile miałaś na początku?

obwodu nie mieżyłam waga wyjsciowa taka sama jak przy pierszym dziecku nie jem duzo bo mam straszne mdłosci i wymioty a brzuch jak w 5 miesiacu

podobno tak. Ja w pierwszej miałam bardzo szybko, bo w 14tc już inni zauważali, a chciałam to ukryć

Przy drugiej ciazy szybciej widac. Ja od ok 9 tygodnia ciazy juz nosilam spodnie ciazowe a w 12 brzuszek byl bardzo widoczny.

Gość ja sie nie nie znam
a ile masz w tej chwili w obwodzie?

To kwestia osłabienia mięśni po pierwszej ciąży. Np sportsmenki bardzo późno mają widoczny brzuch bo maja silne mięśnie brzucha.

Gość Dziewczyna Ja
no u mnie przy pierwszej ciazy nie bylo nic widac do 6 miesiaca a przy drugiej szybko urósł

Gość jestem w 3 ciąży
i tym razem brzuch powiększył się od SAMEGO POCZĄTKU w 9 tygodniu już pytano mnie czy jestem w ciąży:O jutro zaczynam 16tc i brzuch na wysokości pępka ma jakieś 82cm:O przed tą ciążą ważyłam 54 kg przy 170 cm wzrostu

Gość ja sie nie nie znam
a tak pytałam z ciekawości dla porównania bo sama kończę już 6mies. :) Ale skoro wcześniej nie mierzyłaś to nie wiadomo ile ci przybyło de facto. Cóż wielkość brzucha oceni lekarz a zresztą to sprawa indywidualna.