Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowe ciastko

dziwny wynik?

Polecane posty

Gość truskawkowe ciastko
kurczę dzięki bardzo za pomoc,sama się trochę wystraszyłam tym jego gadaniem a teraz jeszcze musze mamę uspokoić że jeszcze nie umieram bo już zaczyna jej warga latać.Niestety nie mogę sobie pozwolić na choroby bo mam pod opieką dwoje dzieci w tym jedno z problemami. jurto jadę po skierowanie na te badania i zobaczymy o co panu dr chodzi.Ale dzięki Wam jestem już spokojna że to nic strasznego.

chyba, że to jakiś poczatek, dlatego kontoluj a o tej anemii poczytaj sobie, bo tak z głowy to Ci nie napiszę całego wywodu

poza tym, jeśli to nawet to, to tragedii nie ma są leki na to, spokojnie i daj znać co dochtór na to ojej to masz rzeczywiscie nieciekawą sytuacje, ale trzeba być dobrej myśli

Gość truskawkowe ciastko
ok,jutro po południu napiszę, dzięki jeszcze raz

Gość truskawkowe ciastko
byłam dziś u lekarza,no i potwierdził Twoje przypuszczenia Asiamt. Muszę powtórzyć morfologię jeśli wynik będzie taki sam to zrobić badania w kierunku witaminy B 12. Więc nic konkretnie. ale ważne że już wiem o co chodzi i że nie jest zle. I o jaką chorobę ewentualnie chodzi.Dzięki za pomoc,dzis jak u niego byłam to dzięki twoim informacjom już wiedziałam co i jak,przynajmniej nie byłam zaskoczona tym co mi powiedział.