Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie ona.

PROSZĘ O POMOC, w ocenie koloru wózeczka.

Polecane posty

Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie koloru wózeczka. Jakie wam się osobiście podobają. podaję linki do moich faworytów kolorystycznych i proszę o opinie. http://markur.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/3%20Zielony.jpg http://markur.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/6%20Czarny-Banan.jpg http://markur.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/8%20Oliwka-Pistacja.jpg http://markur.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/20%20zarno-Biale%20kwiaty.jpg wózeczek będzie dla chłopca.

Gość unana
ten ostatni mi się podoba, ale jak dla chłopca to nr 2

Gość można !!!!
pierwszy bądź drugi.

Gość mi sie podoba tylko
ten zielony,ten w kwiaty jest straszny

Mieszkam w Szwecji, wózeczek sprowadzamy z Polski...niestety tutaj w sklepie również nie ,,panuje moda,, na określone kolory. mi się bardzo podobają te żywe kolory, ale chciałam poczytać opinie innych w tej sprawie. Ps. w Szwecji najmodniejszy kolor to czarny, a po czarnym jest czarny.

Domyślam sie, ze jestes juz zdecydowana na wozek, chodzi tylko o kolor... Mimo, ze zadne mnie nie powalaja to wybrałabym 3 opcje czyli ten pistacjowy. Pozostale odpadaja poniewaz: 1. Zielony - zbyt intensywny kolor - ponoc owady bardzo lgna do takiej zieleni jak i do pomaranczy. 2. Bananowy - za jasny - kolor nie praktyczny; 3. ostatni w kwiatki - dla chłopca? eeee nieeee :)

dla mnie nr 1, zielonka sam mam w kolorze niebieskim też taki intensywny i fajnie wygląda, nie tak szaro jak pozostałe

mamelka, tak na model wózka jestem już zdecydowana...i jest to model ze zdjęcia. tylko ten kolor, ech...a nie mam za wiele czasu, bo dziś zadzwonił do mnie mój pracodawca żebym się do wieczora zdecydowała na kolor bo on kupi ten wózeczek razem z żona dla nas,ale kolor to musimy sami sobie wybrac...

Gość dla mnie to nr 2 albo 3
i chyba bardziej 3 jak dla chłopca.

Tutaj, od was mam szczere wypowiedzi czy się coś podoba czy nie. Bo jak wysłałam linki do znajomych z proźbą o pomoc to się wszystkimi zachwycali...Ech i tak Prawdziwą pomoc znajduję na forum a nie wśród najbliższych.

no tak jak napisałam, dla mnie 1 jest fajny, kolorowy, żywy, widoczny, z jajem a nie takie szare, które z czasem jeszcze bardziej poszarzeją takie kolory dodają energii

Gość niuniek12345
mi się najbardziej podoba 3

asiamt natiiii1691 Ech ten zielony, bardzo odważny i bardzo za mną chodzi ten kolor. Ale czy to nie za duże wariactwo??? taki żywy kolor??? chyba już wariuję od tych Szwedzkich wózków tylko i wyłącznie w czarnych kolorach.

no jeżeli boisz sie wyróżniać, ale to każdego sprawa co kupuje ja mam taki żywy niebieski (jasny niebieski z ciemniejszym niebieskim) i jest naprawdę fajny, przynajmniej dla mnie lubie kolory, a nie szarówę, jak w życiu codziennym

Gość będziesz się pięknie wyróżniać
co w tym złego poza tym dziecko lepiej otaczać jasnymi czystymi barwami, to dla jego rozwoju korzystniej. głupia moda na czarne wózki :p

Jak Ci sie podoba ten zielony to bierz. Ja tylko slyszalam o tych paskudnych owadach co leca do takich kolorow..chociaz przyznam, ze sama rozwazam kupno wozka w kolorze zielono-niebieskim ( tylko, ze odcien troszke inny).

Właśnie chciałabym coś innego niż te czarne, i mdłe. asiamt A proszę powiedz mi jak jest z utrzymaniem czystości w takim wózeczku z żywymi kolorami???, bardziej widać brud, a może wręcz przeciwnie mniej???

Gość pomysl spoko
czarno-bananowy

no troche bardziej widać, ale u mnie wystarczy gąbka z płynem do mycia naczyń i wszystko znika myślałam, że będzie gorzej natomiast miałam fotelik taki 0-9 w kolorze czarnym i tu wszystko było super znać, pomimo, że czarny, każdą plamkę po czymkolwiek (chodzi o jedzenie), bo zwykłego kurzu nie widac, ale jak małego karmiłam, albo sam coś ciapał to ooooooooooooo takze na czarnym też wszystko widać

żona-swojego-męża---ten czarno bananowy bardzo uniwersalny kolor, ale w nim już brak tego ,,szaleństwa,, i parasoleczka jest całkiem innego koloru co ten banan....

Gość fajny ten wózek
sama zastanawiam sie nad kupnem w styczniu wózka i powiem szok za 1000zł 4 w 1... mi sie podoba pomarańcz ze strony producenta ale jak dla chłopaka wybrałabym zielony ten pierwszy super żywy kolorek.