Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wężykiem proszę

Którą kurtkę wybrać? Doradźcie proszę.

Polecane posty

Kupisz, którą uważasz za słuszną.Ja bym panterki nie wybrała ze względu na wzór i futerko :P

Gość wężykiem prosze
Ciesze się, ale ja te ubrania muszę później jakoś na nią zestawiać i jak nie mam nic neutralnego to mi nieraz słabo. Dziś miała się ubrać jak chce do przedszkola to poszła z góry na dół różowa. Różowe majtki, rajstopy, sukienka, sweterek, spineczki. Róż to fajny kolor, ale nie w takim wydaniu. No ale co mogę. Umówiłyśmy się ze sama dziś wybiera wiec poszła tak jak chciała.Kupiłabym jej ta czarną kurtkę ale obawiam się ze nie będzie zachwycona. Taki mam dylemat mój gust przeciw upodobaniom córeczki. Lubi takie wzory zwierzęce. Ma sukienkę panterkę i często się każe w nią ubierać. Ma też leginsy w paski zebry i to są jej ukochane spodnie. Dlatego jak zobaczyłam panterkę to sobie od razu pomyślałam, ze to coś dla niej. Szkoda ze nie różowa bo wtedy to już w ogóle byłaby w siódmym niebie.

Ale ta druga kurteczka jest brązowa a nie czarna. Zastanów się, jak córka będzie wyglądać w takim kolorze, bo brązowy jest nietwarzowy i osoba o jasnej cerze wygląda w nim fatalnie. Ta pierwsza jest okropna i za krótka, dziecko zaraz będzie miało gołe plecy.

Gość 4567890-=
matko jest tyle ładnych kurtek na allegro a ty wybralas jakies badziewie ta panterka okropna poszukaj jeszce cos innego jakies fajne zywe kolory przeicez to dla 5 latki!!!!!!!!!!!!!

Gość wężykiem prosze
Nie wiem czemu mi sie wydawało ze jest czarna. Ale brązowy tez może być. Wiem że dla 5 latki ale jak już pisałam wyżej szukam czegoś neutralnego co by można bylo połączyć ze wszystkim. Zarówno z sukienką z hello kitty i różowymi rajstopami, jak i z dżinsami, czy sukienką w kwiaty. Jest jedna śliczna kurtka z GAP na allegro ale nie stać mnie na nią w chwili obecnej bo to nówka. Tak samo jak z tymi z NEXT, a reszta to według mnie nie ma wyboru.

Ja mam 5 letnią córkę i wybrałabym 2. Takie dziewczynki też ładnie wyglądają w ciemnych kolorkach. Moja ma na zimę brązową i jest bardzo zadowolona. Zresztą ja też bo na róż już nie mogę patrzeć.