Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kania89

mamy i przyszłe mamy- czy są chętne mamy żeby pogadac?

Polecane posty

Gość kasiunia
iwcia 00 masz racje ja tak samo mysle.My znowu planujemy slub ale cywilny narazie za jakis czas ...tylko z tego ci widze moj facet chyba nie jest jeszcze gotowy na dziecko sama niewiem czy zle nie pisze teras moze nie da sie byc gotowym na to?

kania widzisz, a ja wogole nie czułam ciazy, bylam przekonana ze sie nie udało, dlatego troszke sobie popiłam a ze pilam jakies wyszukane trunki to na poczatku tłumaczylam sobie ze moze to przez ten alkohol wyszedł pozytywny hehe ale niespodzianka miła:) kasiunia powiem Ci ze moj tez nie był gotowy, ja nie naciskałam, poprostu zaczał robic swoje hehe a teraz z kazdym dniem duzo bardziej przezywa i oczekuje tego malca, wiesz... odkad znamy date cc to rano budzi mnie po to zeby powiedziec ile dni jeszcze zostało, caly czas gada jak bardzo bedzie go kochał i jak bedzie przytulał, głaskał,itp... strasznie wzruszajace to jest

Gość kasiunia
fajnie sie was slucha:)Iwcia 00 nie doczytalam sie wiesz juz moze co bendziecie miec chlopczyka czy dziewczynke?Ja bym chciala miec cureczke Marysie no ale co Bog da to bendzie byle zdrowe:)Chyba nikt nie jest gotowym na bycie rodzicem ...sami sie uczymy nimi byc fajnie miec tez oparcie w mezczyznie ze tak cie budzi i muwi o dzidziusiu super;:)

planowany termin porodu : 27.03.2012 data narodzin : ?? cc czy sn : jeszcze nie wiem płeć : jeszcze nie znam :) które dziecko : pierwsze :)

kasiunia ja tez chciałam coreczke, od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka ale na usg polowkowym pokazał sie siurek:P moj D chciał syna-jak to mezczyzna był dumny, szczesliwy a pozniej mu sie "odwidziało" i za kazdym razem co bylismy u gina to miał nadzieje ze siurek zniknie hehe wiesz ja naprawde nie mam co narzekac na moego mezczyzne widzac inne moje kolezanki...

A w którym tygodniu poznałyście płeć dziecka? Ja mam wizytę 18.10 może w końcu się dowiem :) jestem już strasznie ciekawa

NICK PLANOWANA DATA DATA NARODZIN SN/CC PŁEĆ LICZBA DZIECI KANIA89.....04.07.2010.....08.07.2010.....CC.....M....... .PIERWSZE iwcia00.......9.10.2011......3.10.2011?......cc?....m.... .....pierwsze Alcia711.....27.03.2012.......?.................?........?..........pierwsze

Gość kasiunia
Ja tez nie moge nazekac na mojego chlopaka fakt ze teras zbyt skupiony jest na kupnie auta i szpera po alegro teras akurat zasnol i mam szanse troche popisac he ,mam nadzieje ze tak sie kiedys skupi na robieniu dzidziusia wiesz niewiem czemu ale mam takie mysli ze bende miala problem zeby zajsc w ciaze niewiem z kad mi sie to bieze?Mialyscie tez tak dziewczyny?

alcia tak najpewniej to na usg połówkowym, my bylismy w 20tyg i wtedy mały pokazał swoje klejnoty hehe

kasiunia ja tez tak miałam ze bałam sie ze bedziemy sie starac nie wiadomo ile... w szczegolnosci ze jakis czas temu mielismy "wpadke" i to w pierszy dzien mojej owulki i nic-ciazy nie było... stad te mysli ale jak juz zaczelismy swiadome staranka to udało sie za pierwszym razem hehe dokładnie pamietam kiedy to było...

kania no to bardzo pozno Ci sie pokazał- ja w 7msc to juz cała wyprawke mialam skompletowana hihi

Gość kasiunia
dziewczyny milo sie rozmawialo szczegulnie tobie iwonko dziekuje i zycze powodzenia:)ja mykam przygotowac sie na spotkanie z kolezanka caluski dla wszystkich.Iwcia a tak dla ciebie to moj email jakbys chciala jeszcze popisac to ja sie napewno odezwe. kasiunia389@amorki.pl

super topic nam sie zrobił:) moze jeszcze dołacza jakies fajne mamusie:) ja poki co dzis jestem do 18 na necie bede tu zagladac, :)

hej wam ja tylko na chwilke, mam pytanie czy gotujecie same posiłki malcom czy może gotowe słoiczki? ja osobiście gotuje sama, ale nie wszystkie warzywa moża znaleść o tej porze roku więc kupuje również od czasu do czasu słoiczki... np.dynia, ryba...

w domu nie mam gg także jak coś to tylko tu moge was łapać, bede dopiero wieczorkiem:*

hej dziewczyny, właśnie uśpilam małego i mam troche czasu, ale też sie zaraz sama uśpie:) iwcia00 jak sie czujesz? spakowana już? bede trzymała jutro kciuki.. jak tylko dasz rade to daj znać na forum jak juz bedziesz po.. sama wiem że trudno znaleść czas ale jak tylko bedziesz miała 5min to pisz

czesc:) ja juz spakowana, przygotowana i gotowa na jutro:) jak wyjde ze szpitala napewno sie odezwe, ale jakos takiego smutka złapalam ze to juz koniec ciazy... ciesze sie niesamowicie ze maly juz bedzie z nami a z drugiej strony strasznie sie do brzuszka przyzwyczaiłam-ah te hormony. u mnie od rana rozdzwaniaja sie telefony jak sie czuje czy sie boje, i kiedy beda mogli wpasc w odwiedziny- kurde skad ja mam to teraz wiedziec hehe bede w szpitalu juz po to dopiero sie dowiem:)

iwcia00 nie przejmuj sie miałam to samo uczucie:) początki są trudne bo trzeba sie nauczyć wielu nowych rzeczy ale jak już wejdziesz w rytm że tak powiem to juz bedzie z górki.. już pewnie jesteś z maleństwem.. :) mam nadzieje że nie złapie Cie żadna depresja, bo ja miałam... chciało mi sie cały czas płakać, byłam przewrażliwiona... i miałam normalnie wszystkiego dosc ale z czasem mi przeszło:)

hello:) cos temat nam znikł... a szkoda... my juz w domku od srody teraz dopiero mam chwilke zeby cos napisac bo takto cały czas cos wypadało... nie dopadła mnie depresja, jestesmy zakochani w synku po uszy obydwoje, cesarke jakos tez przezyłam ale bol pozniej jest wielki ale mimo to i tak chyba nie chcialabym naturalnego porodu patrzac na to jak dziewczyny cierpiały-biedne...

hej iwcia00! i jak sie czujecie? dogadujecie sie już powoli?:) długo śpi? karmisz naturalnie? opowiadaj:*

hej hej:) a my sie dogadujemy jak najbardziej, maly jest taki slodki ze zjadlabym go w calosci hehe tak karmimy sie karmimy, ja mam duzo pokarmu takze jest ok. dzis bylam u lekarza na zdjeciu szwow, rana ładnie sie goi:) rano jak wstałam to tak mnie glowa bolala, cala rozpalona bylam i goraczka na 38,5! dobrze ze akurat mialam dzis ta wizyte to doatalam antybiotyk i teraz leze w lozku i sie z niego nie ruszam. moj mezczyzna wlasnie obiadek konczy wiec mam chwilke. jezeli chodzi o spanie malego to jest ok-dzisiejsza nocka tylko byla nie za ciekawa bo od 4 juz mialam po spaniu, maly caly czas chcial cyca, wykonczyl mnie na maxxxa.