Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kania89

mamy i przyszłe mamy- czy są chętne mamy żeby pogadac?

Polecane posty

ooo zmieniłas nik i kolorek!! :) super:) na forum jest więcej możliwości, tak mi sie wydaje ale pisać na gg też oczywiście mozecie:) podajcie mi w miare możliwości dane do tabelki, nik, planowany termin porodu, cc czy sn, data narodzin, płeć i ewentualnie imie

pierwszy ruchy po cc bolą ale potem już z każdym poruszamien sie mniej.. :) nie martw sie nic!:)

NICK PLANOWANA DATA DATA NARODZIN SN/CC PŁEĆ LICZBA DZIECI KANIA89.....04.07.2010.....08.07.2010.....CC.....M........PIERWSZE

no jakos musze dac rade! ale odkad wiem o cc to nie ma w domu innego tematu, z jednej strony to dobrze bo przynajmniej juz wiem kiedy maly bedzie, znam dokładna date bez niespodzianek, cala ciaze balam sie ze bede sama w domku jak sie zacznie ze maz w pracy a ze my wynajmujemy mieszkanie zdala od rodziny to bylabym tylko na siebie zdana... ale po problemie:)

NICK PLANOWANA DATA DATA NARODZIN SN/CC PŁEĆ LICZBA DZIECI KANIA89.....04.07.2010.....08.07.2010.....CC.....M....... .PIERWSZE iwcia00.......9.10.2011......3.10.2011?......cc?....m.........pierwsze:)

mysle ze tak to bedzie wygladac jakby sie cos zmieniło to sie zmieni hehe a skad jestes?

bedziemy tworzyć galerie nasz pociech taką że tylko my bedziemy miały do niej dostęp.. także wybrańcy dostaną namiary przez gg jak bedzie już zrobiona:) Ty również:)

no to super, ja juz sie nie moge doczekac jak bedzie wygladac nasz synek, to taka wielka niewiadoma... no faktycznie łódz od krakowa to kawałek drogi...

napisz do nas na gg to dostaniesz namiary na naszego wspólnego maila a na mailu bedą później info o albumie

Cześć dziewczyny :) To i ja się przyłącze, mam 20 lat, a mój maluszek ma przyjść na świat 27 marca :)

czesc Alcia, no to masz jeszcze troszke czasu,:) dopisuj sie do naszej tabelki, skad jestes?

Gość kasiunia
czesc mamuski:)Mam 22 lata nie jestem mamusia ale bardzo bym chciala byc lecz to niestety idzie w dwie strony i oczywiscie pieniazki sa poczebne.Jaka byla wasza reakcja jak dowiedzialyscie sie ze jestescie w ciazy?No i wogule jak ciaza przebiegala,balyscie sie?

Alcia no to teraz najpiekniejszy czas przed Toba, rozkoszuj sie ciaza bo ona szybko mija... dopiero co pamietam robilam test... ehh.. kasiunia, czyli co maz nie chce? wiesz u mnie to bylo tak, ze mhy chcielismy tego dziecka, od nowego roku zaczelismy staranka i na poczatku testy wychodziły negatywne, pojechalismy do rodziny mojego D pipiłam:P na drugi dzien rano zrobilam test bo mialam dostac @ i szok-dwie kreski-a bylam przekonana ze w tym cyklu sie nie udało, odrazu obudziłam D to myslal ze go wkrecam i mowil zebym mu spac dala ale po chwili wstał na rowne nogi, poszlam do apteki zrobilam jeszcze dwa i juz watpliwosci nie było:) wyjchalismy sobie wtedy na kilka dni do zakopanego zeby miło spedzic ten czas... ogolnie cala ciaze wspominam rewelacyjnie szkoda ze to juz koniec... a z drugiej strony nie moge sie doczekac tego małego gówniarza co mnie tak kopie całymi dniami od srodka:)

ojoj ale nam sie topik rozkręcił:) Witam dziewczyny! Gratulacje Alcia711, dopisz sie do naszej tabelki, albo podaj dane to my cie dopiszemy kasiunia, nic straconego :) a kiedy planujesz?

Gość mufinka0
Hej. Z chęcią się do Was przyłączę. Mam 21 lat. i mam termin na marzec :)

Gość kasiunia
Mam chlopaka nie meza:)My dopiero zaczynamy myslec o przyszlosci wiesz praca za granica zbieranie kasy itd.Wiem ze troche daleko nam do dziecka ktorego bardzo chce na drugi rok chcemy juz praciwac w niemczech i tam moze zamieszkamy.Fajnie tak posluchac czyis opowiesci:)Ze to wszytsko zaleszy od kasy :(

iwcia00 ja miałam podobnie!! robiłam test- negatywny, ale w głębi czułam że jednak coś jest inaczej, za tydzień zrobiłam drugi(dużo tańszy niż poprzedni) i pokazały sie te 2kreski! a opowiedzcie może o reakcji waszych rodziców teściów facetów/mężów gg 38322803

Gość kasiunia
Wiecie co jak szfagierka mi powiedziala ze jest w ciazy to sie normalnie rozryczalam ale wydaje mi sie ze to nie ze szczescia poprostu z zazdrosci i do tego po jakims miesiacu moja siostra tez powiedziala ze jest w ciazy.Przez to caly czas trulam mojemu chlopakowi o dziecku nakrecona bylam strasznie a robilam mu tym przykrosc bo on chcialby mi dac dziecko ale jest tak wychowany ze musi miec srodki na zycie i stala prace zeby dziecku zapewnic byt.Ciesze sie ze tak mysli ale z drugiej strony wiecie...

dajcie dane: planowany termin porodu, data narodzin malca, cesarka czy naturalny, płeć dziecka i czy to pierwsze dziecko a ja uzupełnie tabelke i zaraz wyśle

my tez nie mamy slubu-pisze meza bo tak łatwiej:) narazie nie planujemy wszystko dla małego:) powiem Ci tak, jakbysmy mysleli tylko o kasie to tez niewiem czy bysmy sie zdecydowali teraz, niby obydwoje pracowalissmy na nic nam kasy nie brakowalo mielismy jej wystarczajaco ale wiadomo ze jak juz sie dziecko urodzi to jest inaczej w szczegolnosci ze my wynajmujemy mieszkanie wiec to jest tez koszt... narazie z kasa stoimy super ja dostaje za L4 pozniej bedzie macierzynski a po macierzynskim trzeba bedzie wrocic do pracy jakos to sie musi krecic...