Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fdw

facet do wynajecia

Polecane posty

jak sie nie spodoba to nic z tego nie beddzie. a słoików dorzucam 15 wpakiecie :)

Szukanie dziury w całym Może nie wprowadzaj potencjalnych klientek w błąd? albo sprzątasz i gotujesz, wyprowadzasz psa, itd - wtedy jesteś zwycajną pomocą domową i wykonujesz zwyczajne, domowe prace za zwyczajne pieniądze, a ognia i męskości w Tobie tyle, ile ma posiekany przez Ciebie ogórek na mizerię albo jesteś "do zadań specjalnych", czyli dajesz d**y za kasę wtedy i stawki są inne, i zadania bardziej odpowiedzialne zdecyduj się, chłopie, albo nie zawracaj panienkom spragnionej d**y ----------------------------------------------- ------------------ ******** http://a2.net.pl/download.php?co=summer.mp3&a mp ;nazwa=summer%20ver. ******** -------------------------------------------------------- --------- szukanie.kafe@gmail.co m a nie uwazasz ze czesc takich obowiazków to dla przecietnego faceta moun tblanc ???

Gość 26L
eeeeee to ty jestes wiecej niz ekskluzywna dziwka. taki lisek chytrusek... ma byc ladna, zgrabna i jeszcze bulić kaskę za to ze sobie pobzykasz i powiesz cos milego? stary! jestes genialnym strategiem, tyllko chyba popyt niezbyt duzy co? ;)

offerma na głownej juz pare topikow jest o tobie a ty dlaej tu siedzisz.

Gość ja wogóle nie mam muzgu
Pierdolic taką męską dzifkę, która zamiast zająć się mną będzie karmić rybki mojego dziecka :D Jak na moje oko nie zarobisz na siebie, biedaczysko :(

26l zdziwiłabys sie :) poprostu niechce sie zmuszac i niewyobrazam sobie dogadzanie 100 kg kobiecie.

"a nie uwazasz ze czesc takich obowiazków to dla przecietnego faceta moun tblanc ???" Dla przeciętnego faceta? To komu chcesz się wynajmować? Przeciętnym facetom? :P Bo przeciętenj kobiety nie przerażają proste, domowe czynności... :)

Gość Zuzanna Amelia !
Aaa sie przyczepiliscie. Ogloszenie jak ogloszenie. Komu sie nie podoba ten nie sklada oferty. Ludzie sklad w was tyle jadu?

Gość 26L
przez chwile myslalamz e masz moze poczucie spełniania jakiejs misji.. taki superman dla samotnych kobiet, nieszczesliwych, etc... nie wiem jak dlugo juz jestes w zawodzie, ale na moje oko, to tylko nieatrakcyjne kobiety korzystaja z usług takich spryciarzy.. te atrakcyjne maja chetnych na peczki za free...;]

Gość EwelinaEwa.
fdw jesteś gównem, nie ma innego określenia na ciebie. Zresztą wolę seks ze swoim BEZ PREZERWATYWY, a z tobą bez i tak nie można, albo strach się czymś zarazić. Rzygam na ciebie.

Amelia masz racje. Ale co zorbic kazdy moze mowic co mysli nawet jak nie mysli.

26l moze masz i racje.Powiem tobie szczerze ze korzystaja głownie te atrakcyjne które maja dosc juz tych wszystkich durnych pseudo kolegow, którzy po wizycie w łozko nie daja im spokoju.

Gość zwykła qrwa meska
tez mi sposób na ogłaszanie się, na pewno jakiś pasztet mały drobny ktory jeszcze chce na tym dorobić, zadna w ciemno się tu nie rzuci, jest tyle portalów erotycznych czemu psujesz te fajne forum głupimi anonsami.

Gość kanta_lupa
Prostytut ma trudniej- nie dość, że fujara nie staje na żądanie, a tu klientka zaplaciła i czeka, to jeszcze wzbudza większą pogardę niż prostytutka. A zapotrzebowanie będzie coraz większe, bo starszawe panie z kasą nie potrzebują utrzymanków na stałe, raz że drożej, dwa że kłopot z takim, pęta sie po domu, kot go nie lubi. Jest to zawód z przyszłością ale strasznie denerwuje innych facetów i rodzi politowanie ich zakompleksionych żoneczek. Mnie to nie przeszkadza, czym ty się zajmuijesz, rodziny nikomu nie rozbijasz, uczciwie pracujesz na szmal od chętnych. Musisz tylko uważać, bo sprzedawanie intymności ma opłakane skutki dla psychiki i pieniadze tego nie leczą .

kanta_lupa podoba mi sie twoje podejscie do tematu. I przyznaje ze w twoim poscie jest duzo racji.

ja poprostu dogaduje sie z kobieta indywidualnie. Kobieta mowi czego oczekuje i w jakim czasie( godzina, dwie, dzien, weekend) a ja to staram sie wycenic.

jezeli jestes zainteresowana to zapraszam na @ ma_b84@wp.pl