Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stosypomaranczy

miłość z internetu...

Polecane posty

Gość stosypomaranczy

Witam, jakis czas temu poznałam chłopaka na czacie, miło nam sie rozmawiało, więc wymieniliśmy się numerami telefonu, co jakiś czas pisaliśmy do siebie , zachowawczo, ale regularnie. Od jakiegoś czasu nasze relację sie ociepliły, ale moja wątpliwość dotyczy tego, że on mi wyznał, że mnie kocha a nie widzieliśmy sie nawet czy to mozliwe?????? dodam ze rozmawiamy ze sobą od maja

Gość stosypomaranczy
dodam ze ja mam 27 lat a on 29 wiec nie jestesmy dzieciakami, ale ja jestem przerazona tym jego wyznaniem

Gość stosypomaranczy
boje się ze popłynę w swoich fantazjach również, jeśli zacznę w coś wierzyc, a to pewnie dobrze się nie skonczy

Gość kasienkazkolobrzegu
mi tez tak powiedzial i powtarza to, mysle ze jest to mozliwe ja kochalam sie autentycznie w kims kogo tez znalam z neta , spotkalismy sie dalej kocham....ale zycie to co innego, mowic kocham mozna z wielu powodow chocby z samotnosci, pragnienia bycia z druga osoba. milosc to nie tylko slowa.pozdrawiam

Gość c xc xc xc
no no...no to pojechal niezle. nie dziwie sie ze jestes zaniepokojona,ja tez bymbylai tobardzo. to niepowazne z jego strony,.moze swiadczyc o tym ze lajtowo podchodzi do zycia,skoro tak latwo przychodzi mu takie wyznanie. dziwne to bardzo

Gość moze klamac moze nie
moze robic to swiadomie i nieswiadomie, nie znasz czlowieka, spotkaj sie poznaj nic nie traCISZ moze tez sie zakochasz? a jak nie szukaj dalej

Gość c xc xc xc
moze tez sie zakochasz...ale zakochac sie a kochac to jest roznica...ghdyby powiedzial jej ze sie w niej zakochal to jeszcze jakos mozna by to zniesc...alektos kto mowi kocham nie znajac dobrze osoby nie bedac z nia, nie znajac jej nawykow, sposobu bycia w codziennych sytuacjach jest zwyczajnie nieodpowiedzialny i niepowazny

Gość abec
zamiast rozpisywać się na forum, przypomnij sobie o czym i jak pisaliście ze sobą

Gość szare tęczówki w kole
radze spotkać się jak najszybciej, może okazać się całkiem inny niż na zdjęciach, może mieć wady, które będą razić Ciebie

Gość dewfwrgvwerg
Przyznal ci sie ze ma dziewczyne tylko mu sie z nia nie uklada?

Gość abababababababab
a mi facet wyznał miłość po tygodniu spotykania .. powiedział "kocham Cię"" .. ja mu na to, że jak można kochać po tygodniu, a on , że nie wie ale kocha.. hah, podeszłam do tego na luzie .. po kolejnym tygodniu napił się i dzwonił do mnie twierdząc " że mu się chce, i mam przyjechać na seks" .. hah..a przedtem tylko się całowaliśmy Ot taka miłość

Gość stosypomaranczy
własnie o te codzienne sprawy mi chodzi, pisałam mu że jestem bałaganiarą, że mam humory i ogólnie starałam sie mu przekazac ze tak naprawde niewiele o mnie wie, że to tylko jego fantazja, ale cóż chłopak jest konsekwentny. Nie mam doświadczen w tego typu znajmościach, ale zobaczymy co czas pokaże

Gość stosypomaranczy
nieee, nie ma nikogo albo przynajmniej niezle gra jesli miałabym przyjąć taką wersję, odzywa sie czesto i o różnych porach nie unika tematów itd nie wiem, ale chyba jest wolny

Gość stosypomaranczy
nie wiem co mysleć , z jednej strony kusi ta znajmość bo przecież to cudowne słyszeć ze ktoś Cie kocha ale z drugiej strony mam ochote wziac nogi za pas póki jeszcze odciecie calkowite mocno mnie nie dotknie, bo przeciez nikt stabilny emocjonalnie tak nie pisze

Gość gitarewja
czy jego imię rozpoczyna się na literę R ?? Bardzo ważne !

Gość stosypomaranczy
Nie, ma na imie Marcin, znam tez jego nazwisko , wiec nie podejrzewam zeby byl jakims oszustem

Gość stosypomaranczy
Wczoraj długo rozmawialiśmy, i chłopak trzyma sie swojego zdania ehhh wariactwo