Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rd6uir6tu65u

Jak tak patrzę na te dzisiejsze małolaty to nie wiem czy śmiać się czy płakać

Polecane posty

Gość rd6uir6tu65u

Czy Was też wkurzają te wszystkie gówniary 14-18 lat które wklejają sobie zdjęcia na faceboka z dziubkami i się lansują ? Ja pierdole mam 25 lat, dzisiaj moja młodsza siorka 15 lat przeglądała facebok a ja siedziałem obok, no normalnie zgroza na całego..Jej koleżanki wytapetowane, wymalowane, pozycje jak by zaraz miały obciągać i dawać dupy, dekolty, palce w buzi no kurwa to są przecież dzieci.I jeszcze te teksty "żeenuuaaa, XD" itp no po prostu nie wiem co jest..Jak byliśmy dzieciakami to się grało w piłkę, latało po drzewach a tutaj każda gówniara ma dwa laptopy, pokój 30m/2, parę telefonów komórkowych, telewizor wielkości mojej ściany w pokoju :) No po prostu nie wiem skąd się to bierze, czy rodzice nie widzą co ich dzieci robią ?

Gość ssssssssssss
Widzą. A myslisz, ze kto daje tym dzieciom pieniądze na takie zachcianki? :)

Gość kwiat_paproci_0978
Pustaków takich az sie roi, sa brzydkie i głupie. Tapir na łbie, wypiete dupsko i wypchane cyce do tego palec w mordzie-standard :( jest coraz gorzej...ja bym chciała zeby było jak np. 15 lat temu (nie bylo tak rozwinietej elektroniki, internetu, wypasionych komorek :O)

Gość gyi769i
Bo to wina rodziców że swoje dzieci rozpieszczają i tak to później wygląda, moi sąsiedzi tacy właśnie są, pracują od rana do wieczora i nie wiedzą że córka 16 lat ma 30 letniego sponsora, najlepiej dać pieniążki na telefon i idź się dziecko bawić.