Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lazurowe_Niebo

Najpiękniejsza sentencja, cytat jaki słyszeliście..

Polecane posty

Gość a jaktott
Żyj i pozwól żyć innym.

Gość Eugeniusz Naprowocki
Jak od dupy boli głowa to ta głowa dupę chowa:) Uwielbiam to

Gość po drugiej stronie szyby
the greatest thing youll ever learn is just to love and be loved in return :)

"Wiesz, że każdy nasz czyn ma ogromny wpływ na cały świat? " Piotr "Magik" Łuszcz "Pieniądze szczęścia nie dają dopiero zakupy." Marilyn Monroe "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." James Dean

Gość chuda gruba
"Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać." J.L Wisniewski

Gość chuda gruba
Może i lepiej, że nie jesteśmy razem. Może i lepiej, że mnie nie kochasz, Bo łatwiej mi z tym, że nie mogę Cię zdobyć, Niż z tym, że mógłbym Cię stracić." Nie ma innej drogi by odnaleźć siebie jak ta, żeby choć raz całkiem się od siebie uwolnić.

Gość flow
"Miłość to kawior i weselny tort, to truskawki ze śmietaną. Miłość to szampan. Przyjaźń to świeży chleb z pachnącym masłem i wiejskim serem oraz dzbanek herbaty dla dwojga. Oczywiście najlepiej byłoby przejść przez życie, łącząc jedo z drugim. Jednak przyjaźń jest łatwiej strawna. " Pam Brown

Gość flow
.Nie kolor skóry powinien ludzi dzielić, lecz jej grubość. Jak stworzyc szczęśliwą kobietę? Dać jej figurę, biust i włosy innych kobiet, którym zazdrości. .Najdokładniej poznaje się życie zarabiając na nie. .Najbiedniejsze są małżeństwa ciułaczy, bo wszystko mają dla siebie na czarną godzinę. lidia jasińska

Gość kaczu kaczu
Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, aby zgromić to co życiem nie jest, aby w chwili śmierci nie przekonać się, że nie umiałem żyć. John Keating.

to co mam w stopce... życie to sztuka wyboru.... na kzym kroku sie o tym przekonuję, wybory małe, duże , isttotnie nieistotnę, żcyie na tym polega.... przykąłd odpisac nie odpisać,,,, zagadać,,, jaka szkoła? jaka praca?? czas na dziecko??? jaki podkłąd kupić??? powiedzieć jej prawdę? itp,itd

"Śmierć też może mieć skrzydła" . Smutna ale jak się okazało niestety trafna sentencja... "Bywa, iż sobą zdumiewam siebie." oraz "Niekoniecznie trzeba być bogiem, by mieć wyznawców" - obydwa Gombrowicza. ;) No i moje motto - nie mojego autorstwa- w stopce :)

"Dont depend too much on anyone in this world because even your own shadow leaves you when you are in darkness." Ibn Taymiyyah