Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ariel123

Chłopak spragniony miłości

Polecane posty

Gość Ariel123

Hej :) mam 15 lat mój chłopak 16 . Jesteśmy ze sobą 2 lata pomimo tego że zaczynaliśmy jak "gówniarze" ( w pewnym sensie dalej nimi jesteśmy )to nasz związek wygląda dojrzale i bardzo się kochamy może to dlatego że, J. wychowuje się w domu dziecka ,a moi rodzice rozwiedli się i ojciec nie chce ze mną utrzymywać kontaktu ,a szkoda bo nawet nie usłyszałam przepraszam za te wyrządzone krzywdy może dlatego tacy dojrzali jesteśmy? Więc bardzo dużo miłości sobie okazujemy bo tego potrzebujemy i ogólnie jesteśmy takimi pieszczochami ostatnio oglądaliśmy film ze znajomymi i J. całował mnie w policzek i się przytulaliśmy ,ale znajomi zwrócili nam uwagę żebyśmy się "opanowali" chociaż tylko się przytulaliśmy i co jakiś czas całowaliśmy czy jakoś źle się zachowaliśmy albo nie stosownie? Co mogło ich jakoś wkurzyć albo zirytować ? I jak moge okazać miłość mojemu chłopakowi w jakiś romantyczny sposób taki "nie zwykły" bo całujemy się i przytulamy całyczas ,a nie widzieliśmy się od tygodnia i dzięki mojej mamie przyjedzie do nas na weekend bo niestety w domu dziecka trudno wytrzymać w samotności :( więc jak moge Go zaskoczyć? Albo jakąś niespodzianke, prezent dla czułego,ciepłego chłopaka ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować