Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę tego..

Ja już wiem, jaki mam cel..!

Polecane posty

Gość Chcę tego..

Hej Temat chyba przede wszystkim dla kobiet, dziewczyn:) Wiecie , ja zostałam wielokrotnie skrzywdzona przez facetów, którzy "kochali mnie" toksyczną miłością.. zakazy, nakazy, szantaże emocjonalne, ogólnie zniewolenie.. itp..Te które przeżyły takie coś, wiedzą o czym piszę;) Teraz kiedy po ostatnim rozstaniu podniosłam się już i otworzyłam na świat, postanowiłam znaleźć i być z facetem, którego JA będę kochać, który będzie mi siępodobał nie tylko ze względu na charakte ale i fizycznie - do tej pory nie brałam pod uwagę zbytnio wyglądu, tzn jedynie to czy facet o siebie dba.. ale teraz koniec z tym:) Spotykając się naprawdę z różnymi komplementami i dobrymi słowami (oczywiście nie tylko bo nie chciałabym żeby tylko mi słodzić , zepsułoby mnie to) wiem, że stać mnie na to, żeby związać się z przystojnym facetem:) który ma poukładane w głowie i ma plany na przyszłość no i jest odpowiedzialny, bo do tej pory to porażka.. z ostatnim facetem już mieszkałam a zdarzało się , że chodziłam głodna bo nie stać nas było nawet na chleb..:/ wstyd mi za to bo tylko ja pracowałąm , dla niego zadna praca nie było ODPOWIEDNIA najdłuzej popracował 4 miesiące.. większość czasu przesiedział użalając się nad sobą a ja nie jestem w stanie utrzymac mieszkania, JEGO i siebie bo on jest wybredny i nie jadał ani nie ubierał się w tanie rzeczy.. . no ale było i minęło, teraz podjęłam decyzję, że będę dokładnie sprawdzać i badać czy facet zapewni mi bezpieczeństwo i stabilizację.. mam nadzieję, że może i niektóre z Was po przeczytaniu tego będą miały ochotę przemyśleć to tak jak i ja i podjąć taką decyzję.. pozdrawiam:)🌼

Przykro mi ale to "teraz podjęłam decyzję, że będę dokładnie sprawdzać i badać czy facet zapewni mi bezpieczeństwo i stabilizację" jest zwykła dyskryminacja, lenistwo i wyzysk.

Gość Chcę tego..
a dlaczego? całe życię się poświęcałam , mam zawsze od życia przyjmować wszystkie ciosy ?

Gość Chcę tego..
i wybacz, ale po ostatnim "robieniu na faceta" nie mam zamiaru tego powtarzać, nie dopatrzyłeś się tego ,że tamten facet był wyzyskiwaczem? :P

Gość aha ii ach
ja juz kilka lat temu stwierdzilam, ze meża mam dosc a co do nastepnego ewentualnego, to ponizej ideału nie zejdę :P :D

Jakoś to ignorowałem, że mogłaś robić na faceta, ale skoro tak się stało to masz w sumie racje niech ktoś teraz porobi na Ciebie :)

Gość Chcę tego..
no ja też, nie szukam poniżej prawie ideału bo ideałów niestety nie ma:P kafeteriusz85 nie chodzi o robienie na mnie bo ja pracuję - widzę, że przeczytałeś tylko to co chciałeś przeczytać.. Chodzi o pomoc w prowadzeniu tzn utrzymywaniu domu, jedzenie, ciuchy itp

Gość Chcę tego..
nie wiem dlaczego , ale odnoszę wrażenie, że kafeteriusz85 nie "lubi" kobiet oczywiście pewnie poza swoją mamusią... chyba, że się mylę... tak na marginesie, to było do kobiet a Ty się utorzsamiasz z tym jakby to chodziło o Ciebie kafeteriuszu:o

Dla jasności takie kobiety właśnie mi się podobają niestety, wiele kobiet nie potrafi dostrzec, jak bardzo są zaślepione.

Autorko przykro mi, że masz takie złe doswiadczenia z facetami, ale sama sobei jestes winna :( Na przyszłość daj sobie szanse poznać mężczyznę zanim z nim zamieszkasz.

Nie do końca jest to jej winna, bo pewnie wyszło to po jakimś czasie, ważne że odpowiednie błędy potrafiła dostrzec i nie ma zamiaru ponownie takich popełniać.

Wyszło po czasie gdy poznała go bliżej, po co wprowadzała się do obcego mężczyzny? (bo się zauroczyła?)

Gość Chcę tego..
fikuu mikuu wprowadziłam się po 2 latach więc nie wiem czy to tak szybko:o

To przepraszam, nie wyobrażam sobie jak pewne cechy nie wyszły z niego wcześniej, dlatego poczyniłam takie założenie.

Gość Chcę tego..
niestety niektórzy potrafią grać rolę dobrego faceta ale jak już zobaczą choć troszkę przewagi to później samo wychodzi... przy kłotni.. niestety