Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Jak ogarnąć buty w szafie?

Polecane posty

Gość to chyba niemożliwe
Ja trzymam buty w oryginalnych pudełkach, więc nie potrzebuję takich, ale ogólnie pudełka to dobry pomysł, pomaga to utrzymać porządek. Jednak same pudełka to nie wszystko, przydają się też odpowiedniej wysokości, szerokości i głębokości półki, bo układanie pudełek jedno na drugim nie sprawdziło się u mnie - nie chciało mi się za każdym razem zestawiać, przestawiać, odstawiać, więc i tak był pieprznik. Ale od kiedy mam półki, to porządek jest idealny :)

Gość papierowa
fajne te pudelka. ja trzymam w zwyklych, tych w ktorych kupuje

wieszaki z żabkami - przynajmniej na wysokie zimowe 🖐️ resztę trzeba po prostu poustawiać - lepiej równo i bez pudełek bo w pudełkach zajmują strasznie dużo miejsca :D [

Gość a co!
ja mam szafke na buty wiec mam porzadek nie potrzebuje żadnych pudełek

Gość papierowa
jak tak wiesza, to sie nie niszcza? mnie wkurza jak sa bez pudelek, bo mimo ze permanentnie sprzatam raz w tygodniu, to buty sa ciagle zakurzone. na wierzchu mam 2-3 pary ktore najczesciej nosze, a reszta w pudelkach w szafie.

Gość to chyba niemożliwe
No ja też uważam, że lepiej z pudełkami, łatwiej utrzymać porządek, rzadziej noszone buty się nie kurzą. Chyba że ktoś ma dwie pary, to bez sensu. No i jakbym miała garderobę ze specjalną "strefą butów" to pewnie nie zawracałabym sobie głowy pudełkami.

W pudełkach oryginalnych mam część, czasem niektóre pudełka zabrała sobie córka i później wkładałam do innych. Niestety żeby znaleźć buty trzeba było zaglądać.. albo nie widząc butów na oczy w ogóle zapominałam, że takie mam :D A takie różnorodne pudełka to nie wiem, jakoś wrażenie bałaganu na mnie robią przez to że każde inne :O Poustawiane "równo" mam też część ... równo jest do pierwszego grzebania :D Te pudełka zainteresowały mnie właśnie przez to, że jak tylko otworze szafę będę widziała jakie buty gdzie są... dysponuje szafą - wąską wysoką więc jestem raczej skazana na ustawianie pudełka na pudełku Powiesić nie mogę.. nie mam gdzie naprawdę 😭 Aaaa i większej szafy teraz też nie jestem w stanie kupić 😭