Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszepomocyy

prosze pomozcie mi. nie mam grosza..

Polecane posty

Gość proszepomocyy

Jutro blokują mi konto. Mam 16 lat. Nie mam za co kupić karty do telefonu. Ti nie chodzi o to że mi zablokują i tyle. Mam telefon na umowę, nie mogę nie zapłacić bo kara przyjdzie. Mama nie da mi.. Babcia i reszta rodziny mieszkają daleko.proszę, czy ktoś ma w plusie na abonament i ma te punkty za które moŻna doladowac komuś ? Może komuś są zbędne.. Nie mamy ani grosza..

Gość dyrektore
ktos kto ci wziął ten telefon to chyba wiedział ze trzeba go opłacać :o🖐️

Gość loreal parisss
tak zaraz nie zablokuja,kara jest po 7 dniach chyba.czemu mama nie dA?

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Sorry, ale telefon to nie jest artykuł pierwszej potrzeby. Wolę za ta kasę kupić żarcie kotom ze schroniska, a ty na swoje rozmowy ZARÓB.

Gość proszepomocyy
Siostra wzięła. Ją to nie obchodZi nie mieszka z nami..

Gość kakaraszka
no wlasnie. jak masz w mixie to chyba osoba, na ktora masz telefon wiedziala o tym? nie mam w plusie,nie mam zadnych punktow, ale sama mam na koncie -5zl. takze nie pomoge. uwazam,ze to wyciaganie kasy, uzalanie sie nad soba i nie powinno sie pomagac w takich sytuacjach. nie umrzesz od tego,to tylko telefon!!!!

Gość proszepomocyy
Zarobie jak skończę szkole. Upomnienie już przyszło miesiąc temu jutro mam ostateczny termin. Mama ma tylko 11 zł do dziesiątego. Pytam czy ktoś ma te punkty, a nie pieniądze.

Gość kakaraszka
siostra piszesz,ze wziela na siebie. a ty co, nie wiedziaas,ze kasy nie masz ma doladowania m-czne? fajny telefon byl i przycmilo ci rozum? nic ci nie bedzie.

Gość kakaraszka
sprzedaj telefon i kup najtanszy, splac zadluzenie i nie bedziesz musiala prosic

Gość proszepomocyy
Przyjdzie kara umowna 450 zł. To tylko o to chodzi a nie telefon.

Gość dyrektore
to jak siostra brała to chyba znala waszą sytuację finansową opwiadasz bzdury - a jak coś to i tak ona zapłaci bo ona jest abonentem :D

Gość proszepomocyy
Tak przyćmiło. Bie twoja matka straciła pracę po 25 latach.

Gość skoro brala siostra
na siebie to kare ona bedzie musiała zapłacic ty jestes niepełnoletnia wiec nie mogłas go wziac na siebie :O

Gość kakaraszka
wlasnie,jak cos, to na nia przyjdzie kara. mowie ci,sprzedaj telefon. kup gorszy i splac zadluzenie i pomoz finansowo mamie

Gość umc umc umc mama
polska mentalnośc zastaw sie a postaw się :o na chleb nie ma ale wypasiona komóra musi być :o

Gość kakaraszka
skad mozesz wiedziec? skad mozesz wiedziec jaka ja mam syt rodzinna? zamiast zebrac na kafe wez sie do roboty i dorabiaj gdzies, a nie bidolisz na necie jak potluczona i sie uzalasz nad soba. internet masz w domu,wiec taka tragedia sie u was nie dzieje. sprzedaj ten zasrany telefon, kup gorszy i pomoz matce do tego 10tego .

Gość proszepomocyy
Prędzej mnie Zabije. Dobra wam tłumaczyc się nie będę.gdyby ktoś miał te punkty niech napisze. Podam maila wyśle skany umowy i upomnień.

Gość skoro brala siostra
nie rozumiem czemu siostra wzieła ci telefon na umowe wiedzac ze nie bedzie ci kto miał za niego płacic, jak przyjdzie jej kara to bedzie miala nauczke a ty sie nie przejmuj :)

Gość kakaraszka
czy ty nie rozumiesz,ze moze ktos ma te punkty dla siebie? a nie dla kogos, kto obudzil sie raptem,ze kasy nie ma? tak ciezko zmienic telefon? pomoz matce, nie wyzyjecie za 11zl do 10tego. tym bym sie martwila, a nie jakas kara

Gość proszepomocyy
Wypasiony telefon... Nokia xpress music za złotówkę. A na mecie jestem w czytelni.

Gość my latem bylismy
a ile musisz doladowac?

Gość kakaraszka
poza tym, chyba musisz sie tlumaczyc,skoro chcesz zeby ktos ci pomogl. myslisz,ze na piekne oczy kazdy daje kase i punkty? ogarnij sie dziewczyno. poczekaj do wieczora, na pewno trafi sie ktos, kto ci pomoze. zawsze jest taka jedna osoba, ktora pomaga w doladowaniach. troche na kafe juz tego bylo, nadzieje mozesz miec. dla mnie to wyludzanie. i tyle.

Gość proszepomocyy
Jakąś kara? Wiesz o czym mówisz? Skończ się czepiac. Nikomu nie każe mi dawac, jeśli ktoś CHCE

Gość umc umc umc mama
mnie jak na coś nie stac to tego nie mam!! Chce miec TV N ale mnie nei stac na ich abonamenty to nie kupuje jesteście bezmyslni ludzie!!!!!

Gość kakaraszka
to spzredaj tą nokie i kup cos gorszego. i pomoz tej matce niewdziecznico!!!!

Gość proszepomocyy
Oczywiscie że wyludzaniee :) tłumaczyć się będę temu kto się zainteresuje a nie tobie. Za 30 zl

Gość skoro brala siostra
jestescie pojebani odpczepcie sie laski 16 lat ma powinna sie uczyc, to rodzina jakas dziwna, niech siostra pozyczy od kogos pieniadze albo rodzice zeby tej kary nie dostać

Gość kakaraszka
czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem? widze,ze masz z tym problemy i juz wiem skąd te bezmyslne decyzje(wziecie mix-a) u ciebie. masz wiekszy problem. nie macie co jesc, macie 11 zl jeszcze przez jakis czas, wiec skup sie na tym bardziej,jak mamie pomoc. jedyne rozsadne wyjscie to sprzedac kom i kupic jakiegos grata. pomoc matce i splacic zadluzenie. a jak nie chcesz sprzedac tej komorki pros dalej.

Gość skoro brala siostra
nie masz babi dziadka kolezanki ? od kogo moglabys te pieniadze pozyczyc .

Gość kakaraszka
tak rodzina dziwna, bo ledwo wiaze koniec z koncem??? nie no zarty jakies...