Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszepomocyy

prosze pomozcie mi. nie mam grosza..

Polecane posty

Gość proszepomocyy
Niewdzięcznico????? Zapieprzam mimo szkoły i roznosze ulotki, kosze trawniki i co do grosza daje mamie więc nie masz prawa mówić że jestem niewdZięczna.

Gość gdfgdsfgdgdf
Zadzwoń do babki, ojca, barta wujka kuzynku kumpla i poproś a nie obcych ludzi nagabujesz 🖐️

Gość skoro brala siostra
dziwna bo jak siostra mogła kupic nieletniej telefon na abonament czy na comiesieczne doładowania , zplacic za niego zlotówke a reszte oplat miec w dupie no i rodziców ze sie na to w ogole zgodzili laska nie przejmuj sie siostra kupila to niech spłaca

Gość proszepomocyy
Przejmuje się bo mam dosyć tej sytuacji.. Ją sama namowilam siostre by mi kupiła. Musze iść. Będę rano jak przyjdę do szkoły

Gość do roboty co to za argument
ze maja jej na telefon dawac maja jej dac na ksiazki i podstawowe ubranie oraz jedzenie, telefon to juz luksus na ktory trzeba zapracowac

Gość kakaraszka
widocznie za malo skosilas tych trawnikow. ostre slowa, ale nie trawie takich ludzi jak autorka. ok, potrzebujesz pomocy, pozycz od kogos po prostu. i czemu nie chcesz sprzedac komorki? ja bym tak zrobila.

Gość ile tych punktow trzeba
doladowac albo jaka kwote?

Gość onachyba 30 zlotych potrzebuje
szkoda mi jej.chociaz sama nie moge jej pomoc...

Gość kakaraszka
ona 30zeta chce.

a Ty nie mozesz rozdac ulotek , ze Ty posprzatasz, odprowadzisz dziecko ze szkoly? Za takie odprowadzenie bys miala 5zl, albo wyprowadzisz komus psa?

Gość gdfgdsfgdgdf
jak tu jacys hojni sa to może mi też ktoś zasili :D:D:D:D:D:D

Gość kakaraszka
tak autorka biedna jest, straszne rzeczy sie dzieja. a za rogiem dziecko np 3 letnie nie ma co jesc, ale przeciez nie bedzie prosilo obcych ludzi na necie o posilek. do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zwracam wasza uwage, ze telefon jest prawdopodobnie jej narzedziem pracy, a ze wziela niepotrzebnie zbyt dobry to teraz musi bulic te punkty :/

..mam nadzieje, ze jest, bo w innym wypadku kupno takiego tel.jest chyba bez sensu

Gość kakaraszka
narzedziem pracy????? boze...

Gość ona chyba 30 zlotych potrzebuj
ale zbiednieje ktos jak doladuje dziewczynie konto za 3O zlotych...brak slow...

skoro roznosi ulotki i doklada sie do domu to znaczy, ze w jakis sposob musi byc dostepna dla tych co jej to zlecaja, prawda? tak trudno zrozumiec? pracowac mozna juz od ukonczenia 16roku zycia

Gość dobre sobie teeeeeeeeeeeeee
to daj jej te 30zeta i zakoncz temat

Gość deefty
Daj te skany na @

Gość dobre sobie teeeeeeeeeeeeee
dawajcie dawajcie. lepiej na schronisko wplaccie te pieniadze. laska rzekomo pisze z czytelni,ale skany wezwan do zaplaty ma:) ciekawe co zrobi w nast m-cu, tez tu bedzie prosic o "punkty"

Gość proszepomocyy
jak będę chciala to skany to nie problem. skaner jest i w bibliotece i w kafejce.a po drugie mogę zrobić poprostu zdjęcie telefonem i wrzucic. dziś się u kolezanki i na jej kompie siedzę. będę powoli pisac bo nie chce zeby widziala ze tu pisze, bo się wstydze.

Gość proszepomocyy
w następnym miesiącu, mama dostanie zasilki i moze jakąś wypłatę.+ ja pieniądze będę mieć za robienie zakupów starej sąsiadce. także na karte sobie zarobie. telefon mam od dwoch lat i co miesiąc sama doladowywalam, teraz mama stracila pracę , taty nie mam i jest ciężej..

Gość proszepomocyy
podnosze

Gość rollonnnbejbe
ale bzdura... kto teraz robi zakupy babciom? nie wierze, po prostu nie wierze w ta babcie, nie wierze w koszenie trawnikow. to bzdura. autorka szuka frajera. ale chyba ci sie nie udalo-na szczescie. niby u koelzanki siedzialas o 22? i ejszcze chcialas po malu pisac? a szkoly to dzis nie mialas? za ksiazki sie wez!!! i matce pomoz

Gość ijnolai
Głupki jesteście, laska znalazła sposób na doładowanie sobie telefonu i tyle. Gdyby powiedziała wprost to nikt by jej nie doładował, więc żebraczka wymyśla łzawe historyjki a wy sie dajecie nabrać.

Gość asaaaaaaa
dlaczego kara ma być 450zł? sama mam w mixie fakt nie w plusie, ale orange. Czasami też opóźniam się z opłatami, bo nie mam kasy. Naliczają odsetki, ale są to jakieś groszowe sprawy. Po 3 upomnieniach wyłączają możliwość wykonywania połączeń dopóki nie ureguluje zaległości. Kiedyś trwało to 2 miesiące odsetek naliczyli mi kilka złotych. A ty tu o 450 mowisz? tyle to moze, ale za nagłe zerwanie umowy. Bredzisz 🖐️ masz koleżanki 30 zł to nie majątek. Może jakaś ci pozyczy z kieszonkowego.