Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnkjnj

dyrektore jak to robisz ze jestes taka szczupla??

Polecane posty

Gość kjnkjnj

jakas specjalna dieta??

Gość krulowa marmury
najlepszy sposób wsadzanie wieczorami czegos do gardła :classic_cool:

Gość w pomaranczowym kubrakuuu
A skad wiecie ze dyrektorke jest szczupla?

Co robi? Photoshop. :) Proste. Niedawno były tutaj fotki w stroju jakby "spierdoliła z wigwamu", jakieś 15 kilogramów więcej, ramiona jak u Pudziana, uda też zresztą. :)

musztarda Co robi? Photoshop. Proste. Niedawno były tutaj fotki w stroju jakby "spie**oliła z wigwamu", jakieś 15 kilogramów więcej, ramiona jak u Pudziana, uda też zresztą. :D :D :D uwielbiam CIę - kimkolwiek jesteś - niesamowicie poprawiasz mi humor :D 🖐️ hehe ;)

Tamila - dlaczeo piszesz w stopce ze ignorujesz pomaranczowe nicki? Przeciez czane nicki tez moga byc tak samo chamskie... To bez sensu! Przeciez to nie regula ze tylko pomarancze sa chamskie! :o

Napisałam, że ignoruję tylko wredne i niemiłe komentarze pomarańczek, bo to one zawsze są najbardziej hamskie. Owszem, z czarnych nicków też ktoś może być niemiły, ale staram się wtedy jednak dyskutować. Z doświadczenia wiem, ze pomarańczowi są gorsi, stąd moja stopka :)

Gość verrrrjka
jak jesteśmy przy temacie to powiedz co robisz ze trzymasz linię?

Gość frykas
dzisiaj masz swój dzień ,widzę

Gość ioioioio
jakby "spie**oliła z wigwamu" haha faktycznie miala na sobie jakies takie niegustowne indianskie przebranie z fredzlami padlam jak to zobaczylam :D klasa i gust mialomiasteczkowej gwiazdy,no ale ona pewnie mysli, ze jest cool..

Tamiła - piszesz w stopce, ze jestes oddana i kochajaca matka i zona :) To za ile sie oddalas? :classic_cool:

Drobiazg, dla Ciebie wszystko. :) Jestem Twoją wielką fanką, od chwili kiedy się tutaj pojawiłaś jako osoba płci nieokreślonej, zgrywająca się czasem na uwodzicielskiego, czarującego faceta. Tylko wtedy jakoś jeszcze zabawnie i intrygująco było. A dzisiaj... wielka kupa. Albo to nie TY. :D 🖐️

Gość to jest jak rak...
czyli "lans" lub niedowartościowanie?:D

Gość ioioioio
no faktycznie jej posty sie spsuly, kiedys jeszcze zdarzyla sie jakas cieta riposta teraz jakby jej IQ spadlo o 20 punktow...

ioioioio jakby "spie**oliła z wigwamu" haha faktycznie miala na sobie jakies takie niegustowne indianskie przebranie z fredzlami padlam jak to zobaczylam klasa i gust mialomiasteczkowej gwiazdy,no ale ona pewnie mysli, ze jest cool.. NIeważne tam co sobie myślę, ważne że WIEM że w Twoim przypadku mam do czynienia z wysokim gustem i klasyczną modnisią - pozazdrościć ;) :classic_cool: 🖐️

musztarda Drobiazg, dla Ciebie wszystko. Jestem Twoją wielką fanką, od chwili kiedy się tutaj pojawiłaś jako osoba płci nieokreślonej, zgrywająca się czasem na uwodzicielskiego, czarującego faceta. Tylko wtedy jakoś jeszcze zabawnie i intrygująco było. A dzisiaj... wielka kupa. Albo to nie TY. wybacz, że nie spełniam Twoich oczekiwań - pozostaje CI tylko dać mi kosza.... cieszę się że kiedyś gdzieś tam nie było kupy :) 🖐️

Tamiła - dobrze, ze nie 1.3 ;) Prosze, wybacz "docinke", tak tylko testowalem Twoja prawdomownosc stopkowa ;)

Tamiła w pomaranczowym kubrakuuu - http://pl.wiktionary.org/wiki/oddanie Patrz zwłaszcza punkt 1.2 wrzuć na luuuzz z tą ortografią - sama robisz byki pierwszej kategorii a wypominasz wszystkim najmniejsze wykroczenia. pewnie gdyby nie moduł sprawdzania pisowni to byłby hottor w Twoim wykonaniu 🖐️

Gość Romariusz
dyrektorke - a masz fredzlowa fotke na stojaco? :)

dyrektorke - ale to byla wypowiedz do mnie skierowana, prosze sie odczepic! ;)

Komu ja wypominam jakikolwiek błąd, he ??? Nie pomyliło Ci się coś ? Poczytaj jeszcze raz o co chodzi z tym linkiem, potem pisz głupoty :)

Gość ciasteczko polane czekoladą
wow! dyrektorke, masz nowe zdjęcie;) wygladasz zajebiście;)!!! stylizacja na piąteczke, a co do figury, to własnie jadłam sobi michałki białe i od razu mi się ich odechciało;)))

Gość Julia19900.21
dyrektore piekne zdjecie. Typowa laska z roksy albo z odlotow :-O