Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnkjnj

dyrektore jak to robisz ze jestes taka szczupla??

Polecane posty

Gość kiepska w
e tam godocie, chciałabym mieć taką figurę i taaakie nogi :):)

Nie no Dyrektore, ja Cię zawsze lubiłam, ale z tą wypowiedzią o ortografii to nie mam pytań. Mam w stopce, że jestem oddaną żoną i matką, ktoś się mnie pyta za ile się oddałam, ja daję znaczenie słowa "oddanie" tak w żartach, a Ty do mnie, że mam wrzucić na luz z tą ortografią. O co Tobie chodzi ??

Gość Julia19900.21
Dziewczyna sciaga na okraglo foty z netu a wy sie podniecacie. Dajcie spokoj 🖐️

Tamiła Nie no Dyrektore, ja Cię zawsze lubiłam, ale z tą wypowiedzią o ortografii to nie mam pytań. Mam w stopce, że jestem oddaną żoną i matką, ktoś się mnie pyta za ile się oddałam, ja daję znaczenie słowa "oddanie" tak w żartach, a Ty do mnie, że mam wrzucić na luz z tą ortografią. O co Tobie chodzi ?? uppsssss sorry.... przeoczenie pierwszego postu..... :O psieplasiam bardzo... ;) 🖐️ i posypuję głowę popiołem :classic_cool:

Gość frykas
zaniżasz dzisiaj ,trochę za bardzo się podniecasz

Gość jaka by nie była dyrektoe
mądra czy głupia, z gustem czy nie, dostala od natury ładna figurę, widac na oko, że to fart i tyle, bo miesni nie ma, wiec żadne tam siłownie - po prostu miała szczescie. 90% z nas chciałoby miec taka figure, ale niektore az tak bardzo, że jej musza dogryzac. ani wy nie staniecie sie lepsze ani ona nie zbrzydnie od tego. PS podziwiam dyrektore za te obcasy, nawet jesli zakladane tylko do zdjecia. Wiac, ze ma duza stopę - dzieki temu moze nosic takie mega szpile. U mnie (36-37) nie byłoby to technicznie możliwe, a zreszta dla mnie 10-12cm to juz masakra nie do chodzenia.

Gość sdsfedf
dyrektorke fajna figura ale kurcze strasznie ejstes ubrana, wieje tandeta na kilometr

Hehhe, no ok :) Bo kto jak kto, ale ja to się raczej nigdy niczego nie czepiam, a ortografii ? To już w ogóle :) Nooo, musiałam się obronić :)

Gość Julia19900.21
Juz na pomaranczowo sobie slodzi :-O

Gość Bigujacia Pani Biolog
Dyrektore - najnudniejszy projekt na kafe. Zalozony przez faceta :-O Kazdy glupi moze sciagnac sobie fote z netu, wyciac twarz w paincie i sie podniecac ze to on 🖐️ 😴

Gość frykas
chyba czas wezwać posiłki :-) pa

jaka by nie była dyrektoe mądra czy głupia, z gustem czy nie, dostala od natury ładna figurę, widac na oko, że to fart i tyle, bo miesni nie ma, wiec żadne tam siłownie - po prostu miała szczescie. 90% z nas chciałoby miec taka figure, ale niektore az tak bardzo, że jej musza dogryzac. ani wy nie staniecie sie lepsze ani ona nie zbrzydnie od tego. PS podziwiam dyrektore za te obcasy, nawet jesli zakladane tylko do zdjecia. Wiac, ze ma duza stopę - dzieki temu moze nosic takie mega szpile. U mnie (36-37) nie byłoby to technicznie możliwe, a zreszta dla mnie 10-12cm to juz masakra nie do chodzenia. najwyższe to coś koło 15,5 cm :D :classic_cool:

Gość jaka by nie była dyrektoe
a powiedz prosze, jaki masz numer buta? tak z ciekawosci pytam, mi sie wydaje, że gdybym miała stope 40 albo nawet 41, to mogłabym nosic wyższe obcasy przy mniejszym męczeniu się. A i tak u Ciebie trzeba sie dobrze przyjrzec, zeby stwierdzic, że stopa niemala i chcieć to zauważyc, jak ja (bo sie interesuje kwestiami obcasów). Na plaskich nie chodze więc by mi nie przeszkadzało 41 :-)

sdsfedf dyrektorke fajna figura ale kurcze strasznie ejstes ubrana, wieje tandeta na kilometr jak podejrzewam za 3 minuty udzielisz mi lekcji dobrego stylu :O :D 🖐️

jaka by nie była dyrektoe a powiedz prosze, jaki masz numer buta? tak z ciekawosci pytam, mi sie wydaje, że gdybym miała stope 40 albo nawet 41, to mogłabym nosic wyższe obcasy przy mniejszym męczeniu się. A i tak u Ciebie trzeba sie dobrze przyjrzec, zeby stwierdzic, że stopa niemala i chcieć to zauważyc, jak ja (bo sie interesuje kwestiami obcasów). Na plaskich nie chodze więc by mi nie przeszkadzało 41 heheh - nie uwierzysz - napisz mi maila to CI prześlę foto zrobione w taki sposób że widać rozmiar na podeszwie :) 🖐️ pod warunkiem, że obiecasz nie rozpowszechniać - anie tej informacji ani tego zdjęcia :) 🖐️

wieje to pustostanem umysłowym u ciebie i przerostem ego :classic_cool: nie na darmo mówią, że im większe szpile kobieta nosi, tym większe przeciągi ma w głowie 🖐️

a mnie sie te ciuszki podobaja i dyrektorke jak dla mnie bardzo fajnie się prezentuje i Tamiła też, tak trzymać dziewczyny!

Julia19900.21 Juz na pomaranczowo sobie slodzi dziecinko moja miła - nie mierz mnie swoją miarką dobrze ;) ignoruję Cię nie dlatego, że jesteś aż tak kąśliwa ;) tylko dlatego, że nie wdaję się w dyskusje z kimś poniżej pewnego poziomu intelektualnego 😴 także buzi na do widzenia 😘 i wypad 🖐️

Meet Sue Be She wieje to pustostanem umysłowym u ciebie i przerostem ego nie na darmo mówią, że im większe szpile kobieta nosi, tym większe przeciągi ma w głowie możesz sobie tą mądrość życiową swojego tatula wytatuować na doopie 🖐️

Gość uhiyl
Pewnie wcina tylko salate wiec jest chuda jak szczapa, a gust ma pani spod latarni. Nic dziwnego, ze 4 facetow ja dzis zaczepilo i tak malo.

Gość sdsfedf
osoby z pustostanem w glowie potrafia tylko na rodzine nalatywac, jak dzeci w piaskownicy

słoneczko - nie mam zamiaru kończyćTwojej - niezwykle miłej - dla mnie obsesji ;) :classic_cool: 🖐️ możesz sobie używać dopóki CI prądu styknie 🖐️

sdsfedf osoby z pustostanem w glowie potrafia tylko na rodzine nalatywac, jak dzeci w piaskownicy to ona nie mówiła o swojej rodzinie??? a o kim jeśli mogę spytać? :)

toranaga a mnie sie te ciuszki podobaja i dyrektorke jak dla mnie bardzo fajnie się prezentuje i Tamiła też, tak trzymać dziewczyny! no chociaż 1 osobie ;P mam tylko nadzieję, że Ty nie jesteś tera naga :classic_cool: 🖐️

uhiyl Pewnie wcina tylko salate wiec jest chuda jak szczapa, a gust ma pani spod latarni. Nic dziwnego, ze 4 facetow ja dzis zaczepilo i tak malo. i do tego jeden był bardzo miły :) aż sam się biedak zaplątał w drugim zdaniu :D 🖐️