Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kochajac

co robic? ;(

Polecane posty

Gość kochajac

witam was piszę bo potrzebuje sie komuś wyzalic mam nadzieje ze moze któras z was mi cos poradz. Chciałam opowiedziec wam swoją historię otóz jeszcze w zimie bylam na dyskotece , ktorą robil moj kolega tam poznalam cudownego faceta niestety przez pewna sytuację nie wymienilsmy sie numerami tel . Od tamtej pory moim celem bylo odnalezienie go. Po czasie dowiedzialam się , ze on takze mnie szuka i wkoncu znalazl , bo napisal do mnie . Od razu umówilismy się n spotkanie bylo cudownie , przez nasze spotkania mialam wrazenie jakbysmy znali sie ze sto lat bardzo szybko go pokochalam gdy nagle on mi powiedzial , ze musi isc na odsiadkę 3 lata. Jakos to przejelam myslalam , ze poczekm na niego . Pewnego dnia zrobil mi niezle swinstwo lecz na drugi dzien zadzwonil ze przeprasza ze juz mu sumienie nie pozwala tak dalej ciągnąci zrobil to po to zebym og znienawidzila i nie marnowala sobie zycia czekajac na niego . Na drugi dzien znow sie umówilismy on mi powiedzIal ze ot nasz ostatnie spotkanie i musimy sie pozegnac , byl tego dnia kochany wspieral mnie calowal itd myslalam ze bedzie okej . Ale na drugi dzien odrzucal ode mnie telefony tydzien pozniej dowiedzialam sie ze jest w wiezieniu .jestem zalaamana od 3 miesiecy placze kocham go i to bardzO czuje ze to ten jedyny . Co o tym uwazacie ?? pamietak ze kiedys wspomnial zebym napisla . Czy powinnam napisać ( ciagle powtarzal ze jestem kochana i wiele dla niego znacze i zbyt cudowna zeby zmanowa sobie zycie ) niestety ja juz nikogo innego ak nie pokocham ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować