Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adalaidadada21

Chciałabym jechać do Korei Północnej, jak?

Polecane posty

Gość adalaidadada21

Bardzo mi na tym zależy, pieniędzy mam raczej odłożonych wystarczająco tylko z tego co widzę b trudno tam jechać... wiecie gdzie można wykupić wycieczki tam i jakie formalności trzeba załatwić poza tym i czy może się nie udać?

Gość fvfsgvdfgdfgdfgd
c tego co wiem to najlepiej jechac do pld i stamtad zalapac sie na jakas wycieczke

Gość cepkadrepkaropomponi
Nijak. Do Korei północnej nie można wjechać, turyści mogą przebywac tylko w obrębie kilku (chyba 7) ośrodków do których Koreańczycy mają zakaz wstępu.

Gość PaniNancy
Chyba można tam teraz jechać jak się dostanie wizę. Ale podobno przy wjeździe zabierają na granicy telefony komórkowe i tego typu rzeczy... ja bym była zaniepokojona, najpierw odetną Cię od świata a potem zamkną do więzienia jak nie zabiją... i jedź tam człowieku :P

Gość zgłoś się do ambasady
i poproś o azyl. pojedziesz za darmoche.

Gość MOZNA JECHAC TYLKO Z WYCIECZKA
najlepiej z chin

Gość adalaidadada21
chcialabym nagrac filmik jak biegam nago po plach kim ir sena w pyongyang, czy moga mnie zaaresztowac za to?

Gość adalaidadada21
Weź się lecz podszywie, nudzi ci się? Po prostu chciałabym zobaczyć ten kraj choć na tyle ile byłoby to możliwe. I najbardziej by mi odpowiadało wykupienie jakiejś wycieczki od razu tu w Polsce tzn żebym potem się nie musiała martwić, że mi coś nie wyjdzie z tym wyjazdem tam... był może tam ktoś z Was i wie dokładnie jak to wygląda?

Gość córunia tatusia zgodnie z
znacznie bliżej i taniej jest do Tworek, albo Kocborowa, i mozna będzie spotkać znajomego niewielkiego wzrostu. Napoleon Bonaparte tego samego wzrostu był, i miał jeszcze do śmierci Sw Helenę.

Gość adalaidadada21
Zależy mi na wycieczce łączącej przyjemne z pożytecznym - chciałam i troche pozwiedzać i trochę ryżu pozbierać, żeby mieć na jakieś uciechy i powrót do domu...

Gość tyjutiy
i jak, pojechalas?