Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Brak miłości

Polecane posty

Gość kasia5266

Ostatnio stwierdziłam,że odczuwam brak faceta a konkretnie brak miłości.Czy ktoś ma tak samo? Tak pytam;]

Gość aaano własnie wiem
raczej nie tyle brak miłosci co osoby do kochania :)

Gość aaano własnie wiem
a teraz juz nie da sie kochac tych ....nawet ich facetami nie da sie nazwac bo ja nie wiem co to łazi po ulicach

Gość brak_brak
Oni (faceci) też tak mówią o nas kobietach... O co więc chodzi? Nie pasujemy (płcie) do siebie, czasy nas zmieniły..?

Gość aaano własnie wiem
"Oni (faceci) też tak mówią o nas kobietach... O co więc chodzi? Nie pasujemy (płcie) do siebie, czasy nas zmieniły..?" zmienily sie wymagania obu płci...czekaja nas lata samotnosci i od cholery nieszczesliwcyh samotnych ludzi :) faceci na forach pisza i zachowuja sie jak debile a debila nie da sie kochac...chyba najnormalniej na swiecie nie chce byc kochanym :) a laski ... no cóz .... szukaja miłosci a faceci ruchania i w tym jest zgrzyt nam ciezko o prowadziwa fajna miłosc a im ... a im na tym kompletnie nie zalezy mówilam ci....zmieniły sie priorytety....pod ich słodkimi słówkami kryje sie tylko i wyłacznie chec wyruchania cie i abys pozniej wzdychała teskniła a ten rwie dalej :) no niestety ...

Gość aaano własnie wiem
A WIESZ CO JEST W TYM NAJLEPSZE? :) ze tesknimy za osoba która bedziemy mogli pokochac a nie za taka która nam bedzie ciagle milosc wyznawac i chuj wie co? bo to nie o to chodzi... zgadza sie?

Gość kasia5266
Właśnie gdzie Ci osobnicy czuli otwarci z poczuciem humoru a przede wszystkim szanujący inne osoby itp a nie zarozumialcy cwaniaczki i tacy którzy chcą się tylko zabawić.

Gość aaano własnie wiem
nie ma...wiec teski sie za nimi cwanaczków ma sie wszedzie i wciaz sie łudzimy ze znajdziemy innego a tu bach znowu dupek bez serca... bo mysla ze tak jest najlepiej

Gość kasia5266
Może i są tacy faceci którym nie chodzi tylko o ruchanie i szanują kobiety ale jest ich na pewno mniej niż kiedyś niestety.Dlatego jest dużo samotnych osób którzy nie mogą trafić na swoją połówkę.

Gość 56546546
a ja ciagle trafiam na laski które bawią się facetami i masz Ci los...

Gość kasia5266
A ja trafiam na facetów którzy bawią się laskami.I jedyne co słyszę to jakieś tanie bajery i propozycje nocy albo wspólnego weekendu P