Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osamotniona

Jestem powietrzem.

Polecane posty

Gość Osamotniona

Witam piszę tutaj bo szukam pocieszenia, nie mam się komu pozwierzać gdyż moja mama nie interesuję mną, z ojcem nie mam kontaktu. Mieszkam z konkubentem mojej mamy którego nienawidzę i nie rozmawiam z nim od kilku miesięcy nawet sobie dzień dobry nie mówmy ale to szczegół. Moja najlepsza przyjaciółka chodzi do innej szkoły mam z nią kontakt ale słaby. Jestem uczennicą 2 gimnazjum chodzę do szkoły prywatnej w której nie mam koleżanek ponieważ jest tak mało osób a te które mam w klasie to dzieci bez uczuć dziewczyny wszystkich obgadują a chłopaki mają własne sprawy typu papierosy tylko jeden to wyrzutek jak ja. Praktycznie nie mam z kim gadać, niektórzy znajomi z innych klas podchodzą na przerwie i pytaj czy nic mi nie jest bo wyglądam na przygnębioną, bo jetem przygnębiona i smutna ale z uśmiechem na twarzy odpowiadam im że jest ok porostu się zamyśliłam. Zainteresowań nie mam i praktycznie cały dzień z nikim nie gadam. A nie dodałam ze z mamą nie gadam bo niema jej przez cały dzień w domu przychodzi o 21 i jest zajęta pracą, a mi się wydaje że dla innych nie istnieję mogłabym zniknąć a nikt by nic nie zauważył. Proszę o pocieszenie i poradę czy jest coś co mogłabym zrobić ???

Gość sliweczka...
musisz sobie znalesc jakies zajecie...co cie interesuje co lubisz robic?

Gość aha ii ach
widzisz, akurat powietrze jest niezbędne wszystkim ludziom do zycia, więc nie jest z tobą tak źle, jak myślisz 🖐️

Gość vvggtt
zapisz się na jakiś wolontariat, np w hospicjum czy w schronisku dla zwierząt. Od razu przejdzie ci przygnębienie, poznasz nowych cudownych ludzi i docenisz życie