Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka19

mój chłopak a jego koleżanka :(( pomóżcie !:(

Polecane posty

ale co mam ci wytlumaczyc? jestes rozedrgana niunia, ktora gotowa jest na kolanach do czestochowy sie wybrac, zeby tylko facet cie zechcial a koles jest typowym cwaniakiem gazela nie zrozumie lwa

Ardath ---> Ja tak kiedyś w żartach do niego czy nie jesteś zazdrosny a on że nieee , że on nigdy nie jest zazdrosny :) Raz mi były przysłał kwiaty na imieniny to tak kolezanka zażartowała mówi ooo schowaj te kwiaty bo twój X będzie zazdrosny a on że niech sobie jej daje kwiaty ja mu nie bronie..:/ to mnie rozbroiło mówie ci..

zawsze szczryh --> ten mechanizm facetów bo widze że ty jestes podobny charakterem do mojego..on sie niczym nie przejmuje nie rozumie że ja sie martwie ..bardzo przejmuje on sobie pójdzie na ławke z kolegami i jak ma potem wolne wieczorkiem zazwyczaj do mnie zagaduje.. jak stac sie obojętnym na wszystko jak wy ..bo nie potrafie sie nie przejmować a wy to macie gdzies..

tak, glupotami sie nie przejmujemy, bez dwoch zdan, nie martwi nas tez to, ze dwie niunie staraja sie o nasze wzgledy ciebie by to martwilo?

Gość Ardath
Albo tak pięknie udaje, albo podchodzi do tego jakoś inaczej. Ja jego tekst o kwiatkach zinterpretowałabym jako sygnał, ze były Ci może dawać kwiaty ale to przecież nic nie zmieni w waszym związku. Ty nagle nie wrócisz do byłego bo jesteś z aktualnym i nic tego nie zmieni. Moim zdaniem on po prostu czuje się pewnie w związku. Może tez mieć rozbudowane ego ale tego nie jestem w stanie stwierdzić bo go nie znam. :D

Ardath ---> heh ^^ czy ja wiem czy ma ego rozbudowane poprostu jest inny ;) powiem ci że moj były był bardzo zazdrosny i nie powiem lubiłam to ;) ale ten przechodzi wszelkie oczekiwana ja niewiem czy go wogóle moge nazwać facetem jako samcem ^^ może czuje sie pewnie bo wie że napewno bym go nie zdradziła bo taka już jestem ale jak zkolei będe wzbudzać zazdrosc i flirtować z innymi to on będzie robił to samo i może nam nie wyjśc to na dobre i kurcze sama już widzisz niewiem :( zawsze szczery --> tak bo my kobiety mamy taką nature i to analizujemy bo zależy nam na facetach a wy myślicie żeby wam było dobrze żeby poruchac i zostawić ..prawdziwych facetów ze świecą szukać..

a jaki to prawdziwy facet? nie taki, ktory wychodzi naprzeciw kobiec naturze, potrzebujacej tematu do analiz? przeciez jak macie wszystko pod nos podstawione, gdy nie macie zadnych problemow, to z automatu dostajecie globus, rzucacie sie na szezlag i szukacie nowego problemu by moc wreszcie zaczac dzialac :-)

Gość Ardath
Zawsze Szczery nie masz racji. Nie analizujemy wszystkiego tylko po to żeby zabić nudę. Kiedy jedna kobieta ma jakiś problem to służymy radą na bazie własnych doświadczeń. A to, ze każda kobieta chciałaby mieć idealny związek i idealnego mężczyznę jest tylko i wyłącznie przejawem głębokiej potrzeby bycia kochaną. Niestety każda ma inne wyobrażenie ideału i inne potrzeby.

Gość Ardath
Nie miałam zamiaru Ci radzić żebyś rozbudzała w nim zazdrość. Próbuje Ci uświadomić, że może ma taką naturę i bez względu na to co zrobisz raczej się nie zmieni. Pytanie czy Tobie jego zazdrość jest niezbędna do życia? Przecież jest tyle dziedzin życia w których mężczyzna jest w stanie pokazać swoje przywiązanie i miłość. Pamiętaj, że dla niektórych mężczyzn pewne rzeczy są tak oczywiste, że nie zdają sobie sprawy, że my tego nie widzimy...

Ardath --> no tak w sumie zazdosć tu nie ma nic do rzeczy ale dobrze wiedzieć że facet okazuje w ten sposób jakies uczucia;) zawsze szczery --> nie zgodziłabym sie to nie dokońca tak jest wiesz kobiety potrzebują dużo ciepła wsparcia miłości na każdym kroku a faceci myśla że jak raz na miesiac nas przytulą to jest ok.. Eh..

Gość facet_doswiadczony
Zostaw go - szkoda Twojego czasu i później Twoich łez. Jak jak byłem zakochany to jeździłem 1h autobusem pod mieszkanie dziewczyny tylko po to aby zobaczyć czy jest w domu. Żadne inne dziewczyny dla mnie nie istniały. Jest też bardzo prawdopodobne, że ta druga celowo miesza mu w głowie, bo widzi, że kogoś ma, ale skoro on nie potrafi się od tego odciąć to znaczy, że nie warto na niego tracić czasu.

zawsze szczery--> raczej nie bo sexu miedzy nami nie było pisałam że jestem dziewica jakby mu o to chodziło to byśmy nie byli razem.. facet doświadczony--> a możesz napisać ile masz lat mój ma 23 więc może tez tu o wiek chodzi że może za gówniarz jest a ja potrzebuje kogoś starszego i wiedzącego czego chce.. wiesz on chciał przyjeżdzac do mnie tylko ja go zbywałam bo mieszkam na wsi a on z miasta wiec sie troche wstydze..

"Nie analizujemy wszystkiego tylko po to żeby zabić nudę. rozumiem to ja tez nie oddycham po to, zeby zabic nude" o kurcze, mocne :)

zawsze szczery---> wiem że sexu by chciał ale czeka aż ja sie zgodze i niechce robić nic na siłe wierze mu i jakbym chciała to do śłubu by moze tez poczekał ale wiem że mu ciezko bo mam duże libido:(

Gość reeeeeeeeeeegewggwg
daj mu siebie, wtedy tamta nie będzie miała z Tobą szans.

Gość facet_doswiadczony
Ja mam już duuużo lat. :-) I zapomnij o tym, że Ty jesteś ze wsi a on z miasta, bo to nie ma żadnego znaczenia. To że on jest zainteresowany sexem to jest pewne i nie ma w tym nic dziwnego, a powiem nawet, że to jest normalne w tym wieku. Podstawowe pytanie czy on coś do Ciebie czuje, czy po prostu szuka sobie dziewczyny, żeby kogoś mieć, a Ty się akurat zgodziłaś z nim chodzić. Z tego co piszesz to wynika raczej, że to drugie, bo wolałby koleżankę. Moja rada - nie zgadzaj się na seks i wtedy zobaczysz co będzie za parę miesięcy.

Ja mam ten sam problem.Mam fajnego kolege,znamy sie juz rok,zaczelismy razem kurs jezykowy,mieszkamy za granica i on poznal te druga w szkole.do tego czasu nie bylam nim specjalnie zainteresowana ale jak ona zaczela rwac cholewki to mnie wzielo na maksa,prosilam go zeby sie z nia nie spotykal,na poczatku mowil ze ona mu sie nie podoba i ze jest wariatka i takie tam.teraz wiem ze zaczal sie z nia spotykac,ona nie ma skrupolow,wali prosto z mostu,chciala go pocalowac i takie tam rezczy,Nie moge sobie z tym wszystkim poradzic,on wie ze rani mnie to ze on z nia ale nie przestaje..Ostatnio nie wytrzymalam i powiedzialam mu ze nie chce sie juz z nim spotykac,nie wiem czy zrobilam dobrze ale caly czas mysle o nim,ze on z nia,to jest silniejsze ode mnie.nie potrafie juz dalej sie z nim kolegowac,mozemy nawet stanac na rzesach jak on zechce sie z nia widywac i takie tam to nic na to nie poradzimy.

jakbym chciała to do śłubu by moze tez poczekał ale wiem że mu ciezko bo mam duże libido hahahahahah normalnie jestescie niemozliwi :-)

heh widze że troche postów tu przybyło przez moja nieobecność ;) Marika29 --> wiesz ja to wiem ale jak serce kocha rozum szwankuje :( niewiem jak to dalej bedzie on poszdł na impreze słowem sie nie odezwał do mnie ;(

Gość facet doswiadczony
No to sama widzisz, że trzeba go sobie darować.