Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka19

mój chłopak a jego koleżanka :(( pomóżcie !:(

Polecane posty

Załóż sobie normalnie facebooka i dodaj go do znajomych, normalnie konto załóż, nie tylko do podglądania. Face ma opcje taka ze mozna udostepnic znajomym znajomych ogladanie profilu, i jak jego bedziesz mialo w znajomych to mozliwe ze bedziesz miala wgląd we wpisy jego znajomych i zobaczysz co on jej pisze ;) Trzymaj się, do później :* Ja też znikam, do promotora muszę biec... :(

Gość autorko twój facet
to jakiś debil, jest z Toba a czuje miete do innej ? to juz wiesz ze Cie nie kocha.

już jestem udało mi sie wrócić wcześniej;) co do mnie to dalej bez zmian zadręczam sie i myśle ;( może jeszcze ktos sie wypowie w temacie ktoś doświadczony jak koleżanki wyżej ?:(

Gość the way is shut ...
Ewelka19 a wytłumacz mi jedno czemu jestes z facetem który kocha i czuje mięte do innej? i czemu on dalaj siedzi z toba skoro tamta do niego uderza? chyba powinien wybrac a tobie nic do tego tak naprawde juz.... albo jest z toba bo jest a tamta kocha albo pokochał ciebie a tamta teraz nagle zaczeła do niego zarywac "bo moze sie uda, moze spróbuje' badz "spradze czy jeszcze jest dla mnie" to on musi wybrac

Gość the way is shut ...
Ewelka19 a wytłumacz mi jedno czemu jestes z facetem który kocha i czuje mięte do innej? i czemu on dalaj siedzi z toba skoro tamta do niego uderza? no prosze?

tha way is shut ---> posłuchaj ja niewiedziałam nic o tym dowiedziałam sie przez przypadek przedwczoraj od naszej znajomej której sie zwierzył :( mi mówił że jest bardzo zraniony potym co mu zrobiła i że go tak olała ;( wiem że mnie kocha ale tamta pomogła mu wyjśc z depresji miał jakies problemy dowiedziałam sie że był bardzo smutny ona mu pomogła sie pozbierac potem jak zdał sobie sprawe że coś do niej czuje ona go odtrąciła bo powiedziala że tylko go lubi ;( wszystko było dobrze aż do wtorku kiedy sie o tym dowiedziałam ;( oni nie mieli ze soba kontaktu teraz nagle wypaliła że chce sie z nim przyjaznić..;(

Gość the way is shut ...
moze rzeczywiscie chodzi tylko o przyjazn... a co on wogokle na to? co ta kolezanka powiedziała? ze on planuje z nia byc? jesli tak to odejdz od niego jak najszybciej bo jak tamta zmieni zdanie to on cie kopnie w dupe odrazu bez skrupułów ale z dwojga złego to nie bedzie złe rozwiazanie ... oba sa dobre jak by co...

the way is shut--> ona sie chce z nim tylko przyjaznic tak mu powiedziała ponoć jest rozbita zakończyła jakiś związek i nie chce tracić z nim kontaktu że chce tylko przyjazni ale wiesz jak sie martwie bo jak on coś do niej czuje to z jego strony to tylko przyjazn nie będzie ;( najlepiej żeby sie od niej odciał ale to niemozliwe bo studiuja na jednym wydziale:( on nie planuje z nią być tak napisał naszej znajomej bo nawet nie przypuszcza do siebie mysłi że ona by chciał bo mu wyraznie dała do zrozumienia że go lubi i chce utrzymywac kontakt jako przyjaciele:( ale ja nie znam tej dziewczyny i cięzko mi to ocenić :( dlatego sie boje :(

Gość the way is shut ...
mój były mówil o dziewczynie w której sie podkochiwał ze jest kurwa i bach zostawił mnie dla niej a kurwa okazałam sie ja :D smiac mi sie z tego chce bo byłam mloda i głupia i naiwnie wierzyłam wiec uwazaj na takich kolesi bo to gnidy i chodzace zakłamane smiecie ...odrazu ci mówie :)

Gość the way is shut ...
"mój były mówil o dziewczynie w której sie podkochiwał ze jest k**wa i bach zostawił mnie dla niej a k**wa okazałam sie ja" oczywicie nie opieszkał napisac mi tego na scianie obok moich drzwi .. wiec nagle znalazły sie dwie "kurwy" które niby kochał ... załozne na maksa :) uwarzaj na takich kolesi i miej sie na bacznosc przy nich bo to manipuloancji i pustaki straszne które gówno maja za twoje uczucia :)

the way is shut ---> to ładnie cie oszukał chuj ^^ale wiesz mój taki nie jest :( ale może masz racje może go nie poznałam ;( rozkochał mnie w sobie myślałam że nam sie ułoży a teraz sie dowiaduje że pisze do naszej znajomej jak ma zapomnieć o tamtej dziewczynie :( nie moge ani spac ani jesc nawet wolne wziełam cała roztrzęsiona chodze bo robi ze mnie idiotke zamiast mi powiedzieć to chyba mnie traktuje jak koło zapasowe;( ale to też troche wina tamtej bo do niego pisze i mu miesza w głowie ;( wiem że jakbym mogła sie częsciej z nim widziec napewno by o niej nie myślał a tak nie mam możliwości musiałabym wynajmowac mieszkanie w krk:(

zawsze szczery ---> nie kop leżącego bo jestem w złej formie tylko doradz jak kazdy wchodzący tutaj i próbujący mi pomóc;( nie jest wszystko albo biale albo czarne przecież :(

Gość the way is shut ...
"the way is shut ---> to ładnie cie oszukał ch*j ^^ no ba ... nie tylko mnie

Gość the way is shut ...
""the way is shut ---> to ładnie cie oszukał ch*j ^^ no ba ... nie tylko mnie" znaczy sie inaczej on mnie nie oszukał prawde powiedział..to co o mnie myslał powiedział :) kurwa byłam ja i tamta dla niego a kochał obie kurwy ... niezle co wiec ja sie z tego ukladu wycofałam bo szukałam innego faceta niz taki koles jak on :) rozumiesz?

Gość eee tam eee tam
jak coś kochasz, to pozwól odejść. Jak wróci jest Twoje, a jak nie, to nigdy do ciebie nie należało

Gość eee tam eee tam
jakby do ciebie czul miete to by nie zmienial zdania co 5s. jest niezdecydowany

tha way is shut --> no doskonale rozumiem parszywa gnida i tyle.. ee tam --> słyszałam to wiele razy on jest z takiego typu co ma olewajacy stosunek do wszystkiego niczym sie nie przejmuje wiec jakbym go rzuciła pewnie by nawet nie walczył o nas :(

Gość onaaa123ona
autorko powiedz mu ze wiesz ze maja kontakt.. I ze to Cie rani. Jak kocha to powinien jest cos z tym zrobic. Np urwac kontakt. Bo nie bedziesz szczesliwa. Daj znac co i jak

onaa 123 ---> postaram sie narazie poczekam na rozwój sytuacji a potem bede interweniować albo wóz albo przewóz..;(

Gość onaaa123ona
wiesz ja bym tyle nie czekała .. Bo coraz bardziej sie bedziesz denerwowac. Zauwaz ze jest Twoim facetem a najwiecej czasu spedza z nia. A gdyby Cie zdradzil tez sie tego nie dowiesz. Dla niego to Ty masz byc najlepsza przyjaciolka kobieta. Owszem ona go lubi. Kto wie co moze byc za pare chwil. Mysle ze ona nie bez powodu odnowila kontakt wiedzac ze kogos zranila i on ma kogos. O ile wie. Jak widac troche nie fair jest Twoj facet. Cos go musi gryzc skoro zwierza sie innym. Ja bym wprost powiedziala ze wiem ze maja kontakt i mnie to rani tym bardziej ze ona byla dla niego kiedys wazna..ze to chyba Ty jestes jego kobieta . Ze powinna ograniczyc lub urwac kontakt.

Gość onaaa123ona
twierdzisz tez ze on jest taki ze slowa o odejsciu nie ruszylyby go. By mogl o co walczyc. Mysle ze jakby tak bardzo kochal to zrobilby wszystko..kto wie czy za jakis czas nie przyjdzie i nie powie.. To ja kocham..eh. Jak sie czujesz kochana?3mam kciuki by bylo ok

onaa123 ---> witaj witaj:) wiesz charakter mojego chłopaka to ciężki orzech do zgryzienia;( on to wszystko przeżywa a na zewnątrz nie daje tego poznac ;( wiem że byłby smutny ale napewno by nie wydzwaniał ani nic :( narazie jest dobrze wczoraj troche sie posprzeczaliśm ale pogodziliśmy sie na sam koniec..Moja znajoma zagadała do niego i nie chcial rozmawiać o swojej ex napisał jej że cieszy go że narazie jej nie widział czyli chyba nie jest zle skoro jej tak pisał.. ale był smutby że tak rzadko sie widzimy jak wczoraj gadaliśmy tzn że chyba nie jestem na straconej pozycji:)

tzn że chyba nie jestem na straconej pozycji jestes na "straconej pozycji" jesli myslisz o swoim facecie jak o medalu olimpijskim to tak nie dziala, co wiecej takie myslenie z automatu generuje podswiadome lub swiadome zachowania manipulacyjne, skoro stawiasz sie w roli osoby czekajacej jak pies w schronisku na to, ze ktos go przygarnie musisz sie dziewczyno nauczyc tego, ze to twoje zycie, a facet nie jest celem tego zycia tylko ma byc jego towarzyszem

zawsze szczery --> przeciez tak postępuje nie żebrze o miłość .Sam dzwoni i pisze jak tego chce :( troche chora sytuacja z ta jego ale ja podejrzwam że sie zauroczył i rzadkie spotkania ze mną nie pozwalają mu jej wybić sobie z głowy ;( narazie jest dobrze ale jak sie pogorszy i bedwe widziec ze ma mnie gdzies to go rzuce tak jak radzicie :(

przeciez tak postępuje nie żebrze o miłość z twoich wszystkich postow plynie wlasnie zebranie o milosc, mam wrazenie, ze gotowa jestes zamowic msze za to, zeby on wybral ciebie

Gość taka tam lala
ewelka19,nie czytalam tego wszystkiego tylko Twój post, posłuchaj ja jestem w takiej sytuacji, tylko jestem na miejscu tej koleżanki, no i to nie ja się do niego odezwałam tylko on do mnie, bo to on ze mną zerwał, słuchaj jest przyjaźń mięzy facetem a dziewczyną, ale jak Ci to nie pasuje to mu to powiedz, zapytaj się go spokojnie, nie rób mu wyrzutów, bo nie każada dziewczyna chce byc z chłopakiem, mi zalezy na tej mojej przyjaźni , wiem, ze to nie fajne jest dla jego dziewczyny, w sumie Ty i tak masz chyba lepszą sytuację, bo wiesz o tym wszystko ..

Gość zamówić msze
hahahahahahahahahahah hahahahahahahaahahahahahahahaha :):)

Gość autorko bez sensu
ten Twoj chlopak ;/ tamta go olala to jest z Toba z braku laku. wie ze u tamtej dalej nie ma szans to stara sie nie popsuc syt. z Toba