Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubicie puszystych czy nie

Spokojni faceci zawsze mają gorzej , pod górkę, niestety...

Polecane posty

To ci pewni siebie kolesie, którzy są glosni ,drą morde , nie wstydzą się niczego , mogą na srodku ulicy zdjąc koszulke , zagadują do obcych diewczyn w autobusach ,na ulicy ,oni mają najlepiej takie cioty jak ja nie mają szans na nic, chyba ze na inna spokojną ktora po pewnym czasie poleci i tak na przebojowego Tacy jak ja mają ciezko w zyciu, w pracy ,na rozmowie kwalifikacyjnej, w urzedach ,wszedzie.

a ja mam to gdzies :classic_cool: jestem spokojny, pewny siebie i lubie obserwowac jak ludzie udaja debili :D

Gość the way is shut .......
i za to was kochamy :) buraki co sie robieraja, upijaja i zygaja na srodku ulicy drac morde jak debile badz krowy w oborze w czasie dojenia nie sa fajnie i pociagajacy ...sa nudni meczacy i zycie z nimi jest zajebiscie ciezkie

Gość xgxcvvc
tak tak juz widze tabune ciekawych dziewczyn lecacycch za rozbierajacymi sie na srodku ulicy. mylisz bycie spokojnym z niesmiałoscia i kompleksami

Gość the way is shut .......
denerwuje mnie to ze musze ci to tłumaczyc zwłaszcza ze jest to mega oczywiste :)

Gość pierdo lamento tralalala
chyba cos ci sie pomylilo na takich dresiarzy ktorzy laza po centrum miasta z goła klatą z piwskiem w łapie lecą podobne do nich , Barbie albo dresiary z blokowisk :O

Gość direction to perfection
'na takich dresiarzy ktorzy laza po centrum miasta z goła klatą z piwskiem w łapie lecą podobne do nich , Barbie albo dresiary z blokowisk' XD to sie nazywa dobor naturalny

Gość nie z tej bajki
Też mi sie wydaje że jeśli chłopak jest spokojny to nie ma dużych szans na poderwanie dziewczyny. Tacy poprostu sie boją to zrobić z różnych przyczyn. Bo maja kompleksy, boją sie odrzucenia. Sam jestem taką osobą. Ciężko jest mi poznać jakąś dziewczynę. Nie mam śmiałości. Muszę długo kogoś poznawać żeby sie przed kimś otworzyć, a gdy to już zrobie okazuje sie, że moja wybranka jest już z kimś innym i moje starania idą na marne.

Gość bdn,madnba
Jestem kobietą, mam 24 lata i powiem szczerze: Nienawidzę takich kolesie co mnie na siłę zarywają, drą się, są ekspresyjny, którzy całym sobą mówią "Patrz na mnie jaki jestem zajebisty" Gardzę takimi facetami. Od razu mi się czerwona lampka w głowie zapala "Palant, ruchacz i skurwiel" Wolę spokojnych chłopaków, nawet skromnych, z takimi można życie planować, a nie z takimi palantami.

Gość bdn,madnba
a najbardziej nienawidzę skurwieli, którzy zwracają się do mnie per niunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bzdura, ja mam porzadnego, spokojnego faceta a na takich "cwaniakow" nie zwracam nawet uwagi, gardze takimi penerami :o

Gość bdn,madnba
wiesz co Ty mi "wyglądasz" na takiego cwaniaka głupiego wiesz... Właśnie takiego co zarywa na siłę laski, mówi do nich niuna i wydaje mu się, że jest taki zajebisty, a w rzeczywistości jest słaby i żałosny jak cholera.

ja sie takim smieje w morde co mysla ze sa nie wiem kim, a sa zalosnymi gowniarzami kompletnie nie do zycia w zwiazku.

Gość no w takiej sytuacji to racja
ale bzdura na 1 raz i dla tepych bab cwaniaki są moze pociagający... ale na dluzsza mete, o miłosc łatwiej normalnemu facetowi ale Ty widze jesteś oprócz tego też pipa życiową, skoro w urzedzie nawet nie umiesz walczyc o swoje, czy na rozmowie kwalifikacyjnej, w dodatku masz niska samoocene. wiec tu tkwi problem, a nie w byciu lub nie cwaniaczkiem

Gość no w takiej sytuacji to racja
ooo Noxiii :D:D:D:D to Ofelia jednak istnieje? :D

Gość abc nie ujawnie sie
spokojny moze byc jak najbardziej, ale spasiony (puszysty jak to delikatnie ująłes w nicku) NIE! spaślaki wdupiają chipsy, czekają aż mamusia ugotuje im obiadek i da pod nos, i nie stronią od onanizmowania się przy kompie ze swej żałości

Gość spokojna...
a ja mam to gdzies jestem spokojny, pewny siebie i lubie obserwowac jak ludzie udaja debili super juz Cie lubie ..:)

a ja lubie postawnych facetow, chude szczury odpadaja. facet musi byc postawny, nie zaraz otyly, ale przy kosci na pewno

nie jestem puszysty !! nick dla jaj wpisalem Wy tylko tak gadacie ,ze lubicie spokojnych a tak naprawde gardzicie nami

Gość sdeereee
jest roznica miedzy spokojnym facetem a nieudacznikiem

nie jestem nieudacznikiem ale jestem cichy ,zamknięty w sobie, nie potrafilbym podejsc do obcej dziewczyny