Rainbow^^ 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Witam wszystkich :) Od dziś rozpoczęłam dietę kefirową, jednakże samej jest ciężko więc może ktoś się przyłączy ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klarrcija Napisano Wrzesień 29, 2011 Na czym ona polega ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Wrzesień 29, 2011 Taka dieta lepsza jest na lato :) Bo teraz jak robi się coraz zimniej to mało przyjemne jest picie zimnych kefirów :P Ale powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rainbow^^ 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Polega ona na tym iż przez cały czas pijesz kefir oraz wodę mineralną nie gazowaną :)Więc nie jest skomplikowana. Czytałam na innych forach że przynosi pożądane efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie że tak Napisano Wrzesień 29, 2011 mi przyniosła -7 kg w 3 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rainbow^^ 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Ooo jak miło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach