klaudusia900 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Mam pewien problem, nie wiem co mam robic. PAre dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Z racji tego, ze ja nie pracuje tylko moj narzeczony, nie stac nas na wlasne mieszkanie. Musimy wiec mieszkac z rodzicami, przynajmniej do czasu az ja pujde do pracy. Problemem jest moja siostra, rok mlodsza ode mnie, ktora nie akceptuje mojego narzeczonego. Traktuje go jak powietrze, nagaduje na niego zle rzeczy a on przez to tez jej nie lubi. Wiem, ze rodzice pozwola nam mieszkac z nimi, tylko nie wiem co mam zrobic z siostra. Wiem, ze bedzie bardzo zla gdy sie o tym dowie, choc rodzice jej to wytlumacza i powonno byc ok. Moj facet sam zaproponowal ze wyciagnie do niej reke i postara sie dogadac, ale i tak boje sie ze ona tego nie doceni i bedzie robila nam na zlosc. Poradzcie mi co mam robic, sprobowac z nia sama pogadac, czy co?? ona bedzie zazdrosna, ze to ja bede miec dziecko a nie ona mimo ze jest mlodsza i nawet szkoly nie skonczyla. CZasem jest tak uparta ze nie da sie do niej w zaden sposob trafic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach