Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Ależ mnie wkkkkkkkkkkk rwili w firmie....................

Polecane posty

dajcie mi nerwosol albo polećcie jakieś ziółka bo za chwilkę eksploduję i krew się poleje :O 🖐️ na takich baranów powinien być ODSTRZAŁ w momencie! 🖐️

wypiiiierdolić na zbity pysk trzeba 🖐️ i taka jest prawda - z debilami po prostu nie da się pracować :O 🖐️

Gość doopa z troopa
nikt nie powiedział, że w burdelu jest łatwo :classic_cool: co ci zrobili? chcieli bez gumki i musiałaś się zgodzić? przykro mi :(

Toksy hehehe a czym cie wkurzyli ?? nie chce mi się opisywać nawet - bo się faktycznie nakręcę i... się to dla kogoś dzisiaj przykro skończy :(

doopa z troopa nikt nie powiedział, że w burdelu jest łatwo co ci zrobili? chcieli bez gumki i musiałaś się zgodzić? przykro mi dzięki za te komentarze :classic_cool: sprawiają, że się uśmiecham ;) ps. nie lepiej byłoby z kijem od szczotki ? :D

Gość wycieńczona mama..
mówiłam i pisałam ci już dyrektorke bierzże mopa w dłoń i umyj tę oblesną podłogę na fotce pod drzwiami wstyd i żal pl

wiesz jak to mówią są ludzie i parapety .... :classic_cool: nie ma się co stresować głupotami (robota to głupota) :classic_cool:

Gość dyrektorke a gdzie pracujesz?
Jaki profil firmy?

wycieńczona mama.. mówiłam i pisałam ci już dyrektorke bierzże mopa w dłoń i umyj tę oblesną podłogę na fotce pod drzwiami wstyd i żal pl ojjjj - przeca nie będę sprzątać zawsze tam gdzie fotkę robię ;) :classic_cool: 🖐️ to byłaby obsesja :P tak to jest z fociami RIL TAJM :D 🖐️ ps. przesadzasz - jest tam umiarkowanie czysto :P

wiesz jak to mówią są ludzie i parapety .... a może jednak taborety :)

Toksy wiesz jak to mówią są ludzie i parapety .... nie ma się co stresować głupotami (robota to głupota) wiesz...jeżeli ktoś robi błąd - i nie jest to TWOJE!!!! to masz to gdzieś - wiesz,..jak w państwowym szpitalu - co tam to... co tam tamto... Kasa i tak zapłaci :D 🖐️ RAJ NA ZIEMI! ale jak chodzi o Twoje to się wściekasz i tyle! jak kiedyś będziesz w podobnej sytuacji to zrozumiesz

dyrektorke a gdzie pracujesz? Jaki profil firmy? pomysł z kwiatkami w sekretariacie? spontaniczne oświadczyny na parkingu? :classic_cool: czy też piszesz moją biografię? :classic_cool: 🖐️

note avec profonde jak dobrze że ja na bezrobociu chociaż czasem brakuje mi takiej draki bezrobocie fatalne :P nawet nie ma za co kupić butów potem :P ;) :classic_cool: 🖐️ odpada! limit na karcie kredytowej MUSI BYĆ ;) i to taki żeby na dwie reklamówki wystarczyło :D więcej się i tak do bagażnika nie zmieści :P :P :P ;) :D

niestety ale rozumiem o co chodzi ... często w poprzedniej pracy tak miałam ale teraz mam luzik także to mnie omija :classic_cool: ale jesteś dużym chłopcem więc weź się w garść i już :classic_cool: :)

tarot allegro najlepszy!!! wyykooriviaj mi stąd w oka mgnieniu 🖐️)))) na kafe tylko ja wróżę - i to zawsze za darmo :classic_cool: 🖐️ :P

Toksy niestety ale rozumiem o co chodzi ... często w poprzedniej pracy tak miałam ale teraz mam luzik także to mnie omija ale jesteś dużym chłopcem więc weź się w garść i już dziecko drogie..... jak Ty lubisz pleść jężorem o rzeczach o których nie masz pojęcia... może o paliwie rakietowym porozmawiamy? ;) :classic_cool: 🖐️

note avec profonde buty jeszcze mam za co kupić bo ciągnę chorobowe po okresie wypowiedzenia... tak więc polecam ale ta nuda w domu dobija ucz się języków :) 🖐️

oj dyrektore jak ty czasem chrzanisz to aż mnie mdli .... ciekawe czemu zawsze po mnie tak jeździsz ...

bo łązisz za mną i się mnie czepiasz....piepszysz jakieś farmazony wzięte z nieba i mnie drażnisz..... ja się nie śmieję z Twojej 150 kilogramowej wagi 🖐️ a myślę że byłoby do śmiechu

no widzisz.... muszę chyba jechać gdzieś nad jakieś morze - inaczej się wykończę chociaż na łikenddddd kto ze mną pojedzie??? 😭

Gość wycieńczona mama..
ja ale ty za wszystko płacisz

Toksy to chyba twoja waga bo moja jest mniejsza o 2/3 150 -2/3 = 149 1/3 :D 🖐️ sorry - musiało mi się coś pomylić ;) :classic_cool: 🖐️ Twoja Goebellsowska taktyka na mnie nie działa - ale masz niezły pierwowzór :classic_cool: 🖐️