Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Ależ mnie wkkkkkkkkkkk rwili w firmie....................

Polecane posty

wycieńczona mama.. ja ale ty za wszystko płacisz naturalnie ale ktoś musi kierować samochodem - bo ja nie dam rady - aż tyle godzin :( :( :( generalnie nie mogę dłużej niż 2-3 :( nie wiem dlaczego

Gość pięty do odstrzału
zanim robisz zdjęcia zrób porządny pedicure bo z pięt można tynk zdrapywać

Gość cxzzcxczxc
Podszyw

Gość już sama nie wiem co kupić
mi w poprzedniej pracy melisa pomagała, codziennie kilka filizanek piłam ale w koncu sie zwolniłam PS albo zazdrosnice albo pedały tu siedzą - nikt normalny nie przyglądałby sie czystosci podłogi ani pietom (ktore wydaja sie byc normalne jak dla mnie), jak na fotce jest lachon

pięty do odstrzału zanim robisz zdjęcia zrób porządny pedicure bo z pięt można tynk zdrapywać a Ty sprawdź co znaczy słowo pedicure zanim po raz kolejny zrobisz z siebie idiotkę przed rzeszą ludzi??? :O :O :O

Aniołek w kropki Wydaje mi sie że jak na Twoje obecne nerwy kociołek to może być za mało drugi kociołek jest niestety zabrali 😭 i nie wiem kiedy oddadzą :classic_cool: 🖐️

Gość frykas
rzeszą ludzi :-D ale z ciebie głupi ciul szczurku

przecież to nie jest zdjęcie dyrektore. Znalazł zdjęcie na blogu w necie i nie zdążył dobrze przerobić :)

Gość frykas
toksy błysnęłaś inteligencją ,brawo

Gość wqswqsq
o ja pierdole ale jesteś tępa hahahah O 2/3 mniejsza ze 150 to jest 50kg bo minus 100kg

"a Ty sprawdź co znaczy słowo pedicure zanim po raz kolejny zrobisz z siebie idiotkę przed rzeszą ludzi??? " Buahahahahaaa :D:D:D:D:D to co z tą makarską ? Ja mogę być driverem :classic_cool:

Gość pięty do odstrzału
nie ważna nazwa pielęgnacji stóp, ważne jest to że kobietę poznaje się po wypielęgnowanych nóżkach, których ty niestety nie posiadasz... fujj takie pięty... jak stara niezadbana baba

wqswqsq o ja pie**ole ale jesteś tępa hahahah O 2/3 mniejsza ze 150 to jest 50kg bo minus 100kg następna inteligencja na forum :D co nie skończyła 5ciu klas i nie umie czytać w języku polskim :D a jakby napisała o 5 mniejsza to by było że minus 750 :D 🖐️ podstawówka ukończona? skoro tatko gęsi do szkoły się nanosił to jakżeby inaczej 🖐️

już sama nie wiem co kupić mi w poprzedniej pracy melisa pomagała, codziennie kilka filizanek piłam ale w koncu sie zwolniłam PS albo zazdrosnice albo pedały tu siedzą - nikt normalny nie przyglądałby sie czystosci podłogi ani pietom (ktore wydaja sie byc normalne jak dla mnie), jak na fotce jest lachon to standard na kafeee - zawsze szukają szczegółu, żeby tylko powyzywać ;) jest to nawet zabawne hehe :classic_cool: 🖐️

a wez wyluzuj!!!Przez idiotów bedziesz brała leki uspokajające??? Nie nakrecaj się zbytnio,ja tez juz u siebie w pracy nie wyrabiam psychicznie ....tak to jest jak wokól sami gruboskórni debile.Wez VALIDOL-mi zawsze pomaga.ale pamietaj-to juz ostatecznie!

kijanka masz 10000000% racji........ nie mam co prawda tego specyfiku ale.... - oszczędzając nerki - zluzuję i bez tego...... mam nadzieję ;)

PS albo zazdrosnice albo pedały tu siedzą - nikt normalny nie przyglądałby sie czystosci podłogi ani pietom (ktore wydaja sie byc normalne jak dla mnie), jak na fotce jest lachon ty jestes i zazdrośnica i pedałka,umyj podłoge i leć po pumeks do sklepu szorować stopy,bo pięty masz zajechane jak Mojżesz

dyrektore zawsze wyżywa się na tych którzy mają inne zdanie niż on :classic_cool: idz lepiej napij sie tych ziółek może coś pomogą na twoja malutka zrytą główkę 🖐️

Gość frykas
:-D kontynuuj, nie pszeszkadzaj sobie

Gość frykas
jedno jest pewne ,gdyby ci co ci odpisują wiedzieli z czym mają do czynienia nikt nie przyznałby się ,ze kiedykolwiek pisał na forum w necie z wyjątkiem szerokiego grona pomarańczowo-czarnych prywatnych przyjaciół :-)

Toksy dyrektore zawsze wyżywa się na tych którzy mają inne zdanie niż on idz lepiej napij sie tych ziółek może coś pomogą na twoja malutka zrytą główkę idź najlpiej na odsysanie bo te wiszące wały tłuszczu sprawiają że kompleksy zniszczą CI życie... poza tym to wstyd żeby się tak zapuścić w tym wieku - i przez to jesteś toksyczna dla otoczenia... powinnaś się wstydzić - poza tym - wsadzanie jeszcze tych zdjęć na fejsbooka ;) to chyba przegięcie - wstydu to Ty za grosz nie masz dziewczyno 🖐️

frykas ja nie wiem do kogo piszesz - do mnie ? do Felka ? do mamusi??? ale łazisz za mną po tym forum jak smród po gaciach i muszę CIę znosić :classic_cool: rzygać mi się chce Twoją osobą - aa... i nie odpiszę Ci na maila choćbyś się zesrał - po prostu z burakami nie gadam... mam nadzieję, że wszystkie części powyższej wypowiedzi są 100% jasne! 🖐️ zabieraj swoje dywagacje i W Y P I E R D A L A J ode mnie z dala zakompleksiony leszczu 🖐️

Gość frykas
:-D na maila :-D na maila dobre :-D na maila :-D jesteś chory człowieku ,bardzo chory .. na maila :-D fajnie nie odpisuj tylko najpierw go miej :-D

Gość frykas
ja nie mam kompleksów z reszta nigdy chyba nawet nie miałem ale ty jestes pierdolnięty szczurku wiesz o tym ,tak samo jak ja o tym wiem,a reszta po prostu w mniejszym lub wiekszym stopniu daje się wciągać choremu osobnikowi i tyle

Gość frykas
jestes chory szczurku

Gość frykas
nie odpisze ci na maila :-D kurwa dobra nie odpisuj :-D