Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takaCZARNA

prosze doradźcie

Polecane posty

prosze doradzcie mi jak myslicie ta oferta jest w porzadku? szukam pracy za granice gosc kaze wysłac smsa i wpisowe tylko 10zł tutaj tresc wiadomosci witamy 1 etapem jakim jest zainteresowanie danej osoby wyjazdem jest wyslanie sms-s( jest opłata za wpisowe) o tresci AP.GRO3 na numer 75068.(koszt smsa to tylko 6,15 z vat)po wyslaniu sms-a bede mial pewnosc ze dana osoba istnieje i bede mial numer kontaktowy ,kolejny wymóg to wpisowe nie jest to kwota jaks duza poniewaz pobieram wpisowe w wysokosci 10 zł jest moje zabezpieczenie ze dana osoba sie nie rozmysli poniewaz ja szukam ludzi do pracy a nie osob ktore najpierw sie deklaruja a pozniej okazuje sie ze sie rozmyslaja ,jesli mamy byc powaznymi ludzmi to naprawde szukam powaznych ludzi ,oplata zostaje zwracana osobie po przybyciu na miejsce pracy ,na chwile obecna niemam wymogów strasznych co do pracy poniewaz na gwałt(jesli moge sie tak okreslic )ludzi do pracy jesli pasuje pani warunki moje prosze zrobic tak jak w1 etapie a po wykonaniu tego etapu prosze o informacje i dam pani dane do przelewu praca jest pewna ,zakwaterowanie jest (placone co miesiac u pracodawcy)wyzywienie w zakresie osoby pracujacej decyzje ostateczna musze meic najpozniej i najlepiej do 1 pazdziernika poniewaz mam bardzo duzo zgloszen i w pozniejszym czasie moze okazac sie brak miejsc tak wiec zapraszam ps co do zarobków wszystko bedzie omowione na szkoleniu przed wyjazdem (ale moge zagwarentowac ze zarobki sa duze poniewaz organizuje taki 3 wyjazd w ciagu 3 lat i ludzie sobie chwala ta prace ) pozdrawiam i zapraszam