Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupia ja

podejrzenie zdrady... jak ratowac zwiazek?

Polecane posty

Domowa Żona mądrze pisze. Autorko z twojej wypowiedzi jasno wynika,że powinnaś skorzystać z wizyty u psychiatry. Psycholog pewnie nie wiele pomoże w obecnej sytuacji. Jeżeli facet Cię zdradził z kobitką,która mieszka 500km dalej, to ciekawe co będzie jeżeli pojawi się nowy obiekt, który mieszka w tej samej miejscowości. Wtedy nie trzeba będzie tak daleko jeździć,więc łatwiej będzie zdradzać...no i przyzwolenie jego partnerki też jest,bo skoro wtedy wybaczyła to teraz tym bardziej :D

ja nie prosze o wartosciowanie mnie jako osoby i ze zle robie jak pisala bazienka jestem w jakiejs tam sytuacji zyciowej i takie akurat rozwiazanie chcialabym uzyskac. zeby ze mna zostal a boje sie, ze potraktowanie go ostro, nieodzywanie sie it zaskutkuje tym, ze utwierdzi go w rpzekonaniu, ze z tamta laska jest mu lepiej. i moze to on mnie kopnie... a tego wolalabym uniknac co konkretnie mialabym powiedziec wg was?

nie wiem w sumie teraz co masz powiedziec, bo chyba nie bylo by sprawiedliwie zebys teraz na niego wyskoczyla z pretensjami skoro wczesniej zrobilas to samo. on nawet nie wie ze ci sie odplacil, no ale patrzac na to z boku, to sie wlasnie odplacil, zrobil to samo co ty. czy wy wogole wiecie czego wy obydowje chcecie???

zona NIC nie zrobilam nie dotknelam tego faceta palcem po prostu zaczelam cos czuc, uczucia sa od nas niezalezna ( sprobuj sie zakochac w wybranym facecie albo w jakims odkochac na juz) wiedzialam, ze zle sie dzieje, ale niestety takie byly moje emocje zminimalizowalam kontakty i NIC nie zaszlo, po 3 miesiacach przeszlo a on mnie zdradzil. fizycznie. nie wiem czy tylko raz. i teraz chcial jechac do wroclawia na jakies ognisko ze znajomymi i na bank bylaby tam rowniez ona bo tam mieszka

za zdradę powinien dostać w pysk i nawet jeśli chcesz to uratować- a właściwie tymbardziej - musisz o siebie zadbać, jego zacząć olewać, ignorować pokaż mu, że zrobił źle i masz go głęboko w doooopie jak poczuje że Cię straci to może też poczuje jak ważna byłaś/jesteś aczkolwiek w żadnym wypadku on nie może wiedzieć, że Ty chcesz pracować nad związkiem, naprawiać itd to on ma naprawiać chooooooj jeden!

i przede wszystkim powiedzieć, że WIESZ!!!! i mu dać w pysk dlaczego sobie na to pozwalasz ja ostatnio mojemu mężowi powiedziałam jak rozmawialiśmy ze znajomymi o pewnej zdradzanej dziewczynie - że gdyby on mnie zdradził, chociażby jednym pocałunkiem to dostałby tak w pysk, że by się nie pozbierał i by pakował walizki a on powiedział, że wie i że bardzo dobrze, bo jeśli by takie coś zrobił to by tylko i wyłącznie na to zasłużył i Ty też powinnaś tak właśnie zrobić- pokazać mu- wiem, że zdradziłeś, jesteś chooojem, niedojrzałym debilem i mam Cie w dopie

ja jestem bardzo kochającą żoną ale dałam mu już kilka razy do zrozumienia, że dla mnie zdrada to koniec związku jak jest miłość - to nie ma zdrady jak jest zdrada - nie ma miłości i szacunku, więc w jakim celu tkwić w związku tego typu? autorka powinna szanować samą siebie i dać sobie szanse na szczęście ja mam zasadę życia nr 1 - jeśli ktoś Cię nie szanuje - miej go w dooopie!

moj tez wiedzial niby bo o tym rozmawialismy. nieraz. i teraz co mam go zostawic, jesli nie chce? jesli czuje sie tak jak sie czuje? jak ja mam mu niby "dac w pysk"? co mam mu powiedziec- wiem ze mnie zdradziles, nie toleruje tego... i co dalej? skoro mimo wszystko chce z nim byc? ja w sumie pstatnio zaczelam o siebie dbac, chodzilalm na silownie, zaczelam nosic kobiece ciuszki... fizycznie jestem zadbana moim skromnym zdaniem

YYYYYYYYYYYYY zaczynając o siebie bardziej dbać żeby się mu podobać teraz nagrodziłabyś go za zdradę... 'Tak kochanie, idź sobie do innej, jak wrócisz będę czekała wybalsamowana i piękna dla Ciebie'. Takiego wała no. Ja bym była taka że bez kija nie podchodź, nie dość że wkurwiona to cała chora z nerwów, blada, niejedząca, nie w głowie byłyby mi balsamiki :o Zderperowana mądrze pisze i radzi :)

Powiedz mu że nie życzysz sobie jego kontaktów z tamtą kobietą, i samo to że sobie nie życzysz powinno być wystarczającym powodem dla niego do zerwania kontaktów. Żadne ograniczenie, nie życzysz sobie i już, i może wybrać, albo kontakty z tamtą albo kontakty z Tobą, na czym mu bardziej zależy. Ale jak umiał zdradzić daleko, to mocno bym się zastanowiła czy i blisko kogoś nie pyka na boku, tak nawiasem mówiąc.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość Banalna

Prawdę zawsze łatwo zweryfikować jeżeli ma się do tego odpowiedni ekwipunek 🙂 wystarczy zakupić jedną z wielu rzeczy ze spyshopu w dziale zdrad i wszystkiego można się dowiedzieć