Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ongejjestokej

jestem gejem i dowiedzialem sie dzisiaj strasznej rzeczy...

Polecane posty

Gość ongejjestokej

Witam!! Mam na imie Radek:) Niestety moja sytuacja niejest za fajna...otoz mam 19 lat i dopiero dzisiaj zdołalem sie powiedziec mojej mamie o mojej seksualnosci dziwila sie ze nigdy niemialem dziewczyny i wogole wychowywalem sie cale zycie bez ojca, nawet go nieznam niewidzialem nigdy nawet na zdjeciu ale do rzeczy: usiadlem obok mojej mamy ktora sobie pila piwko i zaczelismy rozmawiac...wkoncu padly moje slowa ''mamo.....ale ja jestem gejem' ta sie zakrzstusila piwem i powiedziala tylko nie to...znow to samo zapytalem sie jej oco chodzi i mi sie przyznala ze jej malzenstwo to byl jeden wielki kamuflaz ze strony mojego ojca bo on tez byl gejem!!! niemoglem w to uwierzyc!! zapytalem skad wiedziala to powiedziala ze po dwoch latach bycia razem pojechala z kolezankami na biwak, ale ze pogoda niedopisywala to zawinely manataki i do domu a tam...moj ojciec spiacy nago obok jakiegos faceta bylem w szoku...i jestem!!! moj ojciec gej???matka nigdy mi tego niemowila....czuje sie strasznie czuje ze ja zawiodlem bo ja tez jestem gejem:(

Gość fghjkl
stary teraz juz nic niezrobisz....ja bym na twoim miejscu sie nieprzyznawala no ale skad mogles wiedziec prawda???moze powiedz ze zartowales

Gość do zobaczenia w piekle
bardziej bi, niż gej, ale takie rzeczy się zdarzają :) siebie nie oszukasz więc żyj tak jak chcesz

może prowo a może i nie, ale znam podobną sytuacje :)

Gość hej ula, czesc ula
dobra historia :D

Gość ongejjestokej
to niejest prowo:( ja niewiem co robic nie dupa mnie nieboli bo jeszcze tego nigdy nierobilem calowalem sie tylko

Gość ongejjestokej
mama sie domnie nieodzywa to jest dlaniej straszny szok:( niechcialem jej tak zranic niewiem czemu pociagaja mnie chlopacy zawsze mnie pociagali coprawda zrobilem to raz z dziewczyna ale bylo tak sobie z chlopakiem niemialem jeszcze kontaktow seksualnych procz buzi pocalunek nic wiecej jestem w rozsypce wlasnie no nawet niewiem jak sie nazwac gej czy bi??

ty gej, ojciec bi

Gość Zgejowiały
Trochę czasu będzie musiało minąć zanim z tym się pogodzisz. Nie dziw się mamie- postaw się w jej sytuacji- to jest dla niej niesamowity szok. Na pewno nie odbiera tego w ten sposób, że ją zawiodłeś. Nie można mieć do siebie żalu o to, że nie jest się kimś, kim ktoś chciałby abyśmy byli. Czas leczy wszystko, ale póki co musisz uzbroić się w cierpliwość. Łatwo Ci zapewne nie będzie, bo jak widać obwiniasz się o wszystko. Musisz uzbroić się w cierpliwość i dać zarówno sobie jak i swej mamie dużo czasu. Pozdrawiam

Gość gość
Cześć, mam Matke i Ojca, ale też rodzeństwo, młodsze od demnie, a ja mam 14 lat. Mam pociąg do Facetów, a u mnie w domu Geje są nie nawidzeni, brat jak mówi o nich, to aż ... nie życzył bym nikomu. W szkole jak słysze jak o innej orientacji mówią, to żyć mi się odechcewa. Ale naprawde próbowałem wszystkiego, by mi się spodobały dziewczyny, no i nic, po prostu nic. A mężczyźni mi się podobają, mają super charaktery i tak wogóle wszystko. Są przystoinji i czuje się z moją orjentacją seksualną szczęśliwy, ale boje Się ujawnić to komu kolwiek, bo nie będe miał życia i to mnie gnębi. Opowiem wam mają historie z stycznia 2016 roku. Pewnego dnia ksiąc mnie wzioł na kolęde, poszłem na prebanie, weszłem, a tam był już ministrant, po chwili poczułem do niego mocne uczucie, spodobał się mi ( miał więcej niż 18 lat, a mniej niż 23 lat ), ale wiedziałem, że z tego nie będzie nic, bo nie był gejem i miał dziewczyne. 3 godziny później ... Poszłem już do swego domu, ale nie miałem chęci do życia, łzy płyneły same i byłem załamany, ale do domu weszłem jakby nigdy nic, z udawanym uśmiechem. Nie mogłem doiść do siebie, co dzienyślałem o nim. No ale to dopiero początek ... 2 tygodnie później ... Nie miałem ochoty do życia, smutek, przygnębienie i tak dalej. Jak byłem sam to płakałem i żaliłem się i pytałem się "Dlaczego ??!!" i tak do tej pory. Teraz to już boie się, jaka przyszłość mnie czeka, jestem sam, nie mam żadnego zaufanego przyjaciela, sam na siebie mogę liczyć, boie Się powiedzieć, że faceci mi Się podobają. Czuje się coraz gorzej, czuje, że mam depresje, walcze sam ze sobą. Ostatnią udawałem chorego i nie poszłem do szkoły, ale już w ten poniedziałeg ( 29 lutego ) będe musiał iść do szkoły, błagam o pomoc !!!! A ostatnio chciałem popełnić samobójstwo, ale nie udało mi się, a o tamtym facecie już prawie zapomniałem, ale i tak brakuje mi drugiej połówki i szczęścia. Wiem to na 100%, że jestem gejem.

Gość gość
i powiedzcie mi teraz, że homoseksualizm nie jest dziedziczny :O Sam znam dwóch gejów, których synowie też są gejami i wątpie w takie "przypadki".

Gość Kofusz
Autor napisał ten tekst 29 września 2011 i to był czwartek