Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepytajojutro

pomóżcie mi napisać list taki żeby uratować mój związek

Polecane posty

Gość niepytajojutro

nie pytajcie o co poszlo, zrobilam scene i wziazek wisi na wlosku pisze list ale jestem tak rozdygotana ze nie moge sie skupic potzrbuje pomocy jak ubrac w slowa milosc i przelac na papier

Gość fghyujikolp
kochanie!! tak wiele zlego zrobilam, sama sobie nieraz przeczylam zawinilam wiem wiem to moja wina sama siebie teraz za to przeklinam prosze cie wroc badz mnie i kochaj prosze cie wroc bez ciebie tak szlocham prosze ciebie badz ja wszystko z toba jestes dlamnie w zyciu najwazniejsza osoba tak bardzo cie kocham wiem kurwa ranie ale co sie stalo to sie nieodstanie kochanie ja cie blagam chce byc przy tobie dobrze wiesz ze dla ciebie przeciez wszystko zrobie o tobie ja mysle rano i wieczorem to wlasnie tobie brudne rzeczy piore to z toba chce dzieci miec i rodzine blagam cie kochanie niepozwalaj, niech to niezgnieie niezamieniaj mnie na inna dziewczyne blondynka, brunetka ja tego nieprzezyje ciagle wyje i boli mnie to co zrobilam kochanie wybacz prosze wiem ze skrzywdzilam... sama to wymyslilam teraz:D

Gość black.stair
Nie mogę pomóc tak bardzo, jakbym chciała, ponieważ nie wiem, czego dotyczyła kłótnia i jak bardzo była poważna. Po prostu, powiem banalnie, posłuchaj serca. Powiedz, jak bardzo kochasz, że Ci zależy, że to tylko głupi wybryk, już czegoś takiego nie powtórzysz. Pokaż, jak bardzo Ci na nim zależy.

Gość the way is shut ...
wystarczy ze napiszesz dwa proste słowa

Gość fghyujikolp
;P

Gość niepytajojutro
dwa proste slowa to za malo, dzieki za wiersz skorzystam z wersow

Gość the way is shut ...
"Po prostu, powiem banalnie, posłuchaj serca." wiesz ile razy serce mnie oszukalo? ja juz sobie nie ufam a serce kłamie wiec wole rozum, intelekt choc równiez zawodny ale lepiej na tym wychodze niz na słuchaniu serca

Gość yarbert
nie da sie uratowac chyba