Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

czym roznia sie oryginalne pampersy od PAMPERSOW DADA ??

Polecane posty

Gość mamamam27
ceną przede wszystkim - i obrazkami

Ja raz miałam dla syna pampersy nie oryginalne, tu właśnie DADA i niestety mały miał po nich bardzo często takie zaczerwienienia pod zapięciami. Po nocy nieraz miała ten pampers przesikany. Potem zaczęłam ich używać jak synek miał mieć go krótko, np tylko godzinę przed kąpaniem. Po tym jednym opakowaniu kupowaliśmy już tylko pampersy marki Pampers. Nigdy więcej nie było czerwonych śladów na ciele, odparzeń, przesikanych ubrań.... Nie wiem, nie mam porównania z innymi niemarkowymi. Ale oryginalne pampersy są wogóle fajniejsze w dotyku.

kup paczkę tych z biedronki i tych oryginalnych - sama zobaczysz . Oryginalne pampersy sa mieciutkie i cieniutkie - zadne inne pieluchy im nie dorównują .

Ja testowałam juz różne pieluszki oprócz Pampersów (Dada z Biedronki, Softino i Toujours z Lidla, Labella czy jakoś tak oraz "no name" z Intermarche, Babydream z Rossmana Happy Belli oraz ekologiczne Winona. NAJLEPSZE według mnie SĄ PAMPERS ACTIVE BABY. Drugie miejsce pod względem stosunku ceny do jakości to Toujours z Lidla i Babydream z Rossmana. Po DADA synek miał odparzenia.

Gość fionne
Dada często uczulają i są wyprodukowane z gorszej jakości materiałów. Są za to nieprzemakalne i wygodne oraz atrakcyjne cenowo.

Gość moja ma skonczone 3 miesiace
nie wiem nie uzywam innych oprocz pampersow ale moja po nich ma ladna pupe a niektore dzieci podrazniaja wiec dada moze kogos podraznic a inne dziecko nie ale warto napewno wyprobowac :)

Gość khjkyi8
głupia babo nie ma czegos takiego jak pampersy dada,to tak jakbys kupiła alwaysy bella rozumiesz?????to są pieluszki dada!!!!!!!!!!

na dzień dzisiejszy pewnie ceną i obrazkami ;)kiedyś dada były dużo gorsze, teraz moim zdaniem są świetne

Gość ha ha ale jaja
ja uzywam pieluszek dada i jestem zadowolona. nie odparzyly malego. wyprobowalam tez wickies z kauflandu ale beznadzieja. odparzyly go od razu. co do roznicy to na pewno dady sa mniej chlonne od pampersow dlatego w nocy uzywamy pampersy a w dzien dady

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
ceną :P polecam happy sa naprawdę dobre - osobiście jestem zadowolona i cena przystępna