Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HotelKartonnes

Otwieram HOTEL

Polecane posty

Gość HotelKartonnes

bede wynajmowac kartony pod mostami.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zgadzam sie zamieszkać w twoim hotelu. Gdyby nie zera polskie 10 lat temu to teraz miałabym prawo ubiegać się o mieszkanie i pracę w Niemczech w hotelu jakimś - byle jakim ale prawo bym miała,że nic mi nie wyszło w tej Holandii pieprzonej bo podobno żle się zachowuję w domku. Dlatego od razu chciałam jakieś mieszkanie w Niemczech - takie , że mogłabym mieć tam swoją malutką lodówkę i wyciągnąć z tej lodówki swoje jedzenie - coś w tym stylu. Mieć tez swój tapczan, szafkę normalną I NORMALNY KLUCZ DO TEGO pokoju jednego nawet i tyle bym mogła napisać już i olać ich wszystkich na zawsze, ale nieeee... bo nikt mi oficjalnie nie powiedział CAŁY ROK, że wyleciałam za papieros 10 lat temu, ze pożar powoduję i tyle. Albo zeby mi jakiejś pracy poszukał, że mam SWÓJ POKÓJ i nikt mi tam nie może łazić bo cholery dostaję w moim wieku i TO WSZYSTKO. Tak niedużo, prawda, a tak dużo i tyle :(

Gość vvggtt
o kurwa znowu ona :(

I jeszcze zero arabskie tam było, ktore uważało, że Bóg to DŻIN. Jak lampka dżinu - takie poglądy i mam dziś co mam a inni też. Bo mi mieli powiedzieć. Bo nikt nie rozumie czemu po mnie nie ma katolików zostają Araby - bo przez cały rok NIKT ANI SŁOWA co mi się stało 10 lat temu. Mieli mi nie wpisywać tego peta i koniec. Reszta petycji do Boga z lampki dżinu i tyle wiecie. Ja też się dowiem. Niekoniecznie. Ja przegrałam tylko, że zapomniałam, że Bóg na krzyżu umarł. Bo stałabym o krzyż i i tak 1:0 dla mnie, ale stałam o rośliny i zwierzeta i mam. Tylko ten krzyż mnie pokonał. Bo spowiedż też, ale krzyż starczy w sumie - ile do tej spowiedzi. No ale krzyż jest ze spowiedzi. Tylko tyle. Reszta bez znaczenia i tyle :(

No i dobrze. Coś by mi musieli dawać w tych Niemczech nawet z całą tą moją straszną opinią i z wszystkim się posuwać bo się na wszystkim znam najlepiej - na ogrodniczkach, na wszystkim, a tak? Wykopcili mnie , a powiedzieli, że prawo jazdy. Nie będę się wyrażać i jeszcze na mnie , że nic nie robię. A jak mam to ograć do jasnej cholery. Tego się nie da ograć i tyle.

To sie da ograć tylko wyjeżdżając do Niemiec i to ktoś PO PROSTU miał mi POWIEDZIEĆ i tyle. Albo rodzina albo ktoś - nie przyjeżdżaj bo jesteś wypalona w biurze, że robisz pożar i tyle. I wiecie - co mi z tego pasuje w Polsce? i koniec. I tyle. Nic poza tym. Bo ja jestem leniwa - no właśnie - papiery miały przyjść prawda? Musiałam z siebie w życiu takiego głupka zrobić przez polską firmę, która mnie nie raczyła PISEMNIE poinformować, ze tak mi uczynili. I dopiero teraz tego nie ma - mogę wyjechać, ten brat mnie wypala i co mi to czyni? Nic. I tyle. DZIŚ - rok po fakcie bo dawno w Niemczech jestem i jadę dalej bo co w tych Niemczech. Niemcy nie umieją pomóc sami sobie - tak uwazają Amerykanie. Nie umieją wziąć się w garść - cokolwiek to oznacza. Ja nie wiem co to oznacza - nie radzą sobie sami z sobą i nie umieją rządzic światem - tak przeczytałam ostatnio.