Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yarbert

dlaczego kobiety mają takiego hopla na punkcie wzrostu?

Polecane posty

Gość yarbert

musi być koniecznie wysoki? nawet jak dobrze wyglada to i tak niskiego odrzucają.

Gość Perełka1990
Ja mam niskiego jest ładny , ale minus tego bo kobieta się zle trochę czuje , kobiety lubią obcasy itp a przy niskim facecie to odpada

Gość no miałeś co przytoczyć
bo pozornie się wwydaje, że mały wzrostem ma małego fiuta, co jest niestety prawdą.

Gość Perełka1990
o tym fiucie to nie jest prawda pod żadnym pozorem

dlaczego kobiety mają takiego hopla na punkcie wzrostu? bo zakładając szpile , chcą dorównać facetom

jeśli jest niski ma dużego fiuta, to jest debilem, sprawdzone.

Gość Perełka1990
no fajnie jak facet jest wysoki w tedy masz większe poczucie bezpieczeństwa itp, to jest normalne

Gość Perełka1990
nie chodzi tu ze niski i ma wielkiego fiuta czy małego ma noramalnego wzrost tu nic nie ma do rzeczy

biorąc pod uwagę JarKacz, wymień go na wyższy model, bo czarno widzę twoja przyszłość

Dla mnie wzrost ma nikle zanczenie. A wogole to najseskwoniejsi sa faceci tak 173-180 maks i nikt mi nie wmowi ze wyzsi sa lepsi. Ja patrze na twarz, budowe ciala i to jak sie porusza, jakie ma gesty. Wzrost jest dla mnie najmniej wazny.:)

Gość perelka ile twoj facet ma?
?

Gość Natalia19891111
Wg mnie bzdura. Ja mam 177 cm wzrostu, nie miałabym nic przeciw, gdyby mój facet był mojego wzrostu. Wysoki wzrost zawsze będzie plusem, szcególnie dla wysokich kobiet, które też chciałyby włożyć seksowne buty, ale niski, czy średni wzrost NIE BĘDZIE minusem. Będzie to po prostu neutralne :) Inne rzeczy się liczą.

Gość Perełka1990
22 ma

Gość Natalia19891111
kolezanka mojego wzrostu ma chlopaka, ktory jest nizszy od niej. co prawda jakies 3 cm tylko, ale jednak jest to nie stereotypowe, a jednak sa razem 4 lata i sie kochaja. Gdyby mnie strzelilo do nizszego choby i sporo, to byloby pewnie bardzo dziwnie, ale mil;osc, to milosc. to nie tylko fizycznosc. to uczucia

Gość Natalia19891111
chodzilo chyba o wzrost :D:D:D 🖐️

Gość pinfon
no i wlasnie kolejny raz potwierdza sie teza ze wzrost ma wieksze znaczenie dla kobiet kurdupli niz dla tych wyzszych. Ja to w realu tez zauwazylem/

Gość Perełka1990
16 cm

Gość perelka ile twoj facet ma?
Ja pierdole co za debilka :o

" a jednak sa razem 4 lata i sie kochaja" nie się kochają, tylko jest z nim bo jej żaden wysoki nie chciał. jak zachce to dopiero zobaczysz ile jest warta ta jej "miłośc"

Gość pierdolicie ze faceci patrza n
a cycki i inne a same nie jestescie lepsze :o Skoro macie taki punkt widzenia to przestancie pierdolic ze faceci sa zli bo wybrzydzaja

Gość Watpie czy to fakt
Skad wiesz czy nie masz slabego albo przecietnego ryja?? ( zauwazylem ze na kolesi przecietnych z ryja tez laski nie specjalnie leca) Skad wiesz ze to nie chodzi o to ze nie jestes zajeboscie zbudowany? Moze jestes dorbny i chudy?

Gość Watpie czy to fakt
U mni ena roku faktycznie leca na wysokich ale tylko jak dany koles jest do tego taki ewidentnie przystojny z ryja i ma dobra budowe. Chudzi i przecietni z wygladu wysocy tez sa sami