Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

NO I...

Polecane posty

nie raczej nie pragne tego samego co kazda inna kobieta.ostatnio zauwarzylam ze jestem postrzegana jako dziewczyna do imprez a tak wcale nie jest pragne w zyciu czegos wiecej czuje sie wykorzystana

mialam polaka z ktorym wiazalam przyszlosc i wspolne zycie az do konca wszystko zaplanowane bylo ale leglo w gruzach pozniej kolejny polak ale mysle ze mu tylko na mojej dupie zalerzalo i na niczym wiecej

lepiej nie przezywac ja ostatnio poszlam na dyskoteke i glupote zrobilam wczesniej to z ex na nie chodzilam i bylo wszystko w porzatku

ale mi zle zreszta jak zazwyczaj teraz kurwa nie ma nikogo zeby przytulic :( w dupie mnie maja wszyscy a niby tak mu zalerzalo i tak tesknil :o

Dziewczyno nie wyżywaj się na rzeczach martwych, to nic Ci nie pomoże, weź głęboki oddech i ochłon trochę.

Gość witajcie czy moge na chwile
:classic_cool:

Gość witajcie czy moge na chwile
Dziekuje:classic_cool: :) Nie wiem co napisac:O Miło mi bardzo :O:D I mam nadzieje, ze bede mogła cześciej wpadać:classic_cool:

Mnie nie chodzi o wiek, tylko, o to że miałem kilka set razy śpieczone jądra, aż nie mogłem chodzić.

tzn? Rozwin troche ta mysl bo ja wiesz wczesniejsze pokolenie jestem a na biologi o tym nie mowili nawet jak bysmy mieli nie miec potomstwa to i tak wydajesz sie jalo wspanialy facet