Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

NO I...

Polecane posty

zastanawiam się nad pewną rzeczą, jutro wolne mam, mogę spać do oporu, więc zrobiłbym sobie maraton filmowy, noc z dobrymi horrorami, przemyślę sprawę przy Mocnym.

A ja juz 3 raz słucham rozkwitały paki białych róz, dziwnie ta piosenka na mnie działa, pozniej będą hej sokoły zeby się troche rozweselić :)

horrory nie mają bawić, mają nie tylko straszyć, ale dawać do myślenia, nie piszę o szmirach made in hollywood, ale o filmach typu Hellraiser, japoński Ju-On, i Ringu

Nie Grzesławitatino u mnie wszystko toczy sie zajebiscie i nie mam powodów do dołowania sie :)

krycha888 Nie Grzesławitatino u mnie wszystko toczy sie zaj**iscie i nie mam powodów do dołowania sie krycha nie kumam tego posta:-)

cholerka nie wiem jak tam z netem stoi sprawa, ale ja mam plusa, i net na komórce śmiga praktycznie tak jak na kompie, szybki i taniusi

I nieograniczony net za 9 zł. Tam jest ileś bajtow z normalną prędkością, a później ze zmniejszoną.

cóż, pora otworzyć piweczko, chętnie wyskoczyłbym ze znajomymi w sobotni wieczór na imprezę, ale narkotyków które oni łykają/wciągają nie toleruję i nie dla mnie ta impreza, nie dziwota zatem że wolę sam się spokojnie w domu rozerwać. Jak tam u Was z tym drodzy?

Klycha- mix ników Klyn i Krycha ;) wybacz wiem że babol ale brzmi ciekawie haha

Całkiem niezłe połączenie :D A ja próbowałam wszystkiego prawie, no dobra heroina itp odpada, ale reszta jest fajna, ale tylko czasmi i z umiarem , ja niestety się z tym umiarem zatraciłam :/ Zaraz wracam, lece po zapas browarów :)