Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciejestdo duuupyy

czuje sie wykorzystywana w pracy co byscie zrobili na moim miejscu

Polecane posty

Gość zyciejestdo duuupyy

mam 25 lat pracuje na stale od 4 lat w biurze podrozy,mam swoje stanowisko sprzedaje rozliczam wystawiam faktury sprzatam itd zarabiam (od roku biuro ma nowego wlasciciela) najnizsza krajowa nie mam premii, mam wymyslony program motywacyjny ktory jest totalnie bez sensu i nie do zrealizowania. szefostwo naobiecywalo mi kokosow a nie mam ni wiecej, nie przedluzyli mi umowy na czas nieokrteslony tylko na pol roku bo koszty itd itp oprocz tego mam pracowac w sb ale za darmo bo nie ma kasy. chlopak sie na mnie drze ze powinnam sie postawic ale juz nie raz z nimi gadalam i NIE MA KASY. prosta odp. ledwo mnie utrzymuja itd szukam innej prtacy dziennie ale na tej prowincji nie ma nic ;/ zastanawialam sie juz czy nie uciec i zamieszkac w wielkim miescie ale jakos mam stracha ze tam sobie nie poradze. jestem wuiecznie zmeczona zniechecona-wpadam w jakas depresje. co byscie zrobili na moim miejscu? mam sioe zwolnic i byc bez kasy az nie znajde pracy? czy tkwic w tym i zyc za grosze ;/

Gość zyciejestdo duuupyy
up

nie zwalniaj sie, ale nie pracuj w soboty za darmo, prawdopodobnie sami ci zwolnia, pojdziesz na bezrobocie i bedziesz szukac czegos innego. nie dawaj sie wykorzystywac.

Gość zyciejestdo duuupyy
to co mam nie przychodzic w ta sobote? jestem jedyna osoba w tym biurze to ja im trzymam ten interes to do mnie przychodza klienci-oni nie maja pojecia o tej branzy

za darmo?? nie!! stanowczo nie, a jesli beda cos mowic to zawsze mozesz powiedziec ze za prace nalezy sie wynagrodzenie a jesli nie to panstwowa inspekcja pracy.

Gość kladia007
ach ja bym sie chyba zwolnila ale zasilku miec nie bedziesz a napewno cos znajdziesz

Gość zyciejestdo duuupyy
nie no nie zwolnie sie bo zostane bez srodkow do zycia ehhh

Gość zalamanaaaado doypy25
JA JUZ SIE IM POSTAWILAM NIE RAZ ALE ONI GADAJA ZE NIE MA KASY I JUZ CO MAM ZROBIC UKRASC IM

Gość zrob tak jak radza czyli
nie przychodz w soboty - daj do zrozumienia wyraznie ze nie przychodzisz bo nie dostajesz za to wynagrodzenia - i albo Cie zwolnia i dostaniesz zasilek, albo zaczna placic. kazda sytuacja bedzie dobra i nie boj sie zmian

Gość zycieeee jest dodupy25
dzieki tak tez zrobie

Gość zycieeee jest dodupy25
a zmian sie boje bo boje sie ze nie znajde pracy i bede bez kasy

Gość gość
Idzi na zwolnienie lekarskie i ciągnij ile się da o ile jesteś zatrudniona na Biało wiem że do pół roku możesz ciągnąć na L4 pozdrawiam

Gość gość
biura podróży jeszcze istnieją? myślałem że każdy przez net teraz kupuje podróże, ale może na zadupiach tak nie jest, hmm

Gość gość
nie wolno pracować za darmo to niemoralne zawsze w soboty dzwoń że masz biegunkę