Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scooby__doo

Dlaczego zaliczanie lasek tak rajcuje facetów?

Polecane posty

Gość scooby__doo

Choć mało kto sie przyzna przy swojej pani, to każdy tego chce. Choć to jest nieporawne, często wbrew rozsądkowi, wbrew dobrym obyczajom, gdy widać że laska jest do uwiedzenia nie można sie oprzeć. A Potem robić najfajniejszy rachunek sumienia.

Gość Nitokutas
Bo choooj wcale nie musi być Wielki !!!!!!!! ^ ^ ^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^ Wystarczy tylko że jest długi i gruby :)

Gość scooby__doo
Bo jak widze fajne ciało, fajnie mi sie z babką rozmawia, od razu oczami wyobraźni ją skanuję. Oczy, szyja dłonie cycki, wszystko to mam ochote dotykać. I choć wiem że to ściąga kłopoty, jakaś przewrotna siła pcha mnie tam.

Gość kochane
bo kazdy facet to skonczony egoista i nieliczy sie z uczuciami kobiet

Gość scooby__doo
Ok, niech będzie że to oczywiste. To po kiego wała zauroczone laski czy otłuszczone żony chcą by je zapewniać ze są te jedyne? No ku....w.. W jakiej obłudzie sie kisimy?

dlaczego? bo to debile ktore mysla ze sa tymi pierwszymi ... kiedy facet chwali sie ile lasek zaliczyl nalezy wynik podzielic przez 2 kiedy kobiety mowi ilu miala mezczyzn nalezy wynik pomnozyc razy 2:)

Gość kochane
bo każda k kobieta chce byc chce byc ta jedyna i wyjatkowa, a to ze kobiety sa głópie i naiwne to inna sprawa

sama jestes glopia...skoro tak piszesz to wierze ci na slowo:O

normalny facet nie zalicza lasek bo je szanuje. A zalicza tylko ta dziewczyne ktora kocha .

a taka dziewczyna co daje dupy, szybko rozchodzi sie po okolicy i zaraz robi sie orgia :D

Gość hu hu
Nie piszcie tak brzydko.

Gość scooby__doo
W zdobywaniu laski najfajniejsze jest jak ta iluzja oporu pryska. Taka cnotka a jak nikt nie widzi, tylko szuka na co sie nadziać. Potem te lamenty to tylko kokieteria. Och taka byłam głupia...

Gość kochane
BYC MOZE JESTEM GŁÓPIA BO DAŁAM SIE UWIEŚC NI JEDNEMU FRAJEROW ALE WYCIĄGNELAM Z TEGO WNIOSKI

Po czym odroznic frajera od normalnego faceta ? Normalny facet po bzykaniu sie zakochuje i chce stworzyc zwiazek. Frajer idzie wkladac do nastepnej. Sam mam takich kumpli co ruchaja te ktore im dadza , ich zycie.

Kochane Wniosek jest taki że jeszcze ci mało Zamiast zabrać sie za lekcje Bawisz sie w ekxhibicjonistke

Pogodny Twoja definicja jest dobra , ale jak licealista bzyka pierwszy raz w życiu piękną studentke polonistyki, ktora wysławia się kwieciście. Poza tym bzykanie ma raczej coś z (dobrego) meczu piłkarskiego

Gość treser
Zaliczyłbym jakiegoś tłustego koczkodana