Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maladie

Palikot rośnie w siłę

Polecane posty

Mnie się w jego programie nie podoba legalizacja związków partnerskich- bo będą oszukiwać. Podoba: stosunek do homo, wojen itd.

Mi sie bardzo podobaja zwiazki partnerskie. Koniec z niepotrzebnymi malzenstwami. Po co mi to? I tak mi sie kiedys znudzi partnerka ,a o rozwod trudno.

Mi się chłopak też znudzi, dlatego ślubu nie wezmę/ Związki partnerskie= oszustwa

No nic. Ale niezwykle mi milo ,ze pani z taka kurtuazja mi odmowila. Takich kobiet juz nie ma..:) Chyba nie napisala pani...Tez odda pani glos na ruch palikota? Ogladala pani moze wczoraj debate na 1 badz 2, nie pamietam.

A moge wiedziec,skad u tak mlodej damy zainteresowanie polityka? Nietypowe polaczenie,ewenement. W dodatku plec piekna.

1. Zaczęłam się interesować w 2005 roku- znajomy ojca był w Pisie (tfu...). Wtedy byłam za PO. 2. W wieku 15 lat ostatecznie wybrałam ateizm, mam do dziś taki sam stosunek do religii jak Banuel- wzrosło zainteresowanie liberalizmem. 2 lata czekania na porządną liberalną partię i wreszcie pojawił się Mesjasz Palikot.

Mesjasz palikot...to z newsweeka albo wprostu ? Czy sama takie bon moty wymyslasz :) ? Ja tez czekalem na taka partie..Sld nie spelnia nadziei w nia pokladanych.

Sama wymyśliłam. Ale słyszałam coś o Niusłiku. SLD obiecuje, jak powiedział Niesiołowski (chyba), obiecuje figi na wierzbie.

To Salvador Dali i Marilyn Monroe, a nie Mickiewicz- nienawidzę go, dlatego uznałam za drwinę.

Gość mentaI cut
2 lata czekania na porządną liberalną partię dziecko idź się naucz takich pojęć jak: socjalizm, faszyzm, liberalizm, bo ty jeszcze polityki nie skumałaś

Ale to dziecko nie myli sie nauczycielu. Liberalizm nie wyklucza lewicy. Palikot jest lewicowym liberalem. Kuje w oczy?

dziś nie ma prawie partii, której można przypisać tylko 1 ideologię. To, że ruch palikota ma elementy z socjalizmu itd., jest normalne.