Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkaaaaaqq

co zrobić jak sie zachowywać żeby wiedzial że chce go przelecieć?

Polecane posty

Gość moniczkaaaaaqq

?

Gość Takiowakipan
nie wiesz jak wyrwac faceta tak ?

Gość under11mega
Witam wszystkich oraz zachecam do zarejstrowania sie w nowym programie mega pensja. Program ten jest z wielu wzgledow wyjatkowy: 1) Jedyny na ktorym naprawde zarabiam! ;-) 2) Dzieki zawartym w nim rozwiazaniom na pierwsze wplaty czekalem nie cale 3 tygodnie! 3) Po zarejestrowaniu się masz dostep do bardzo wielu ciekawych opcji i darmowych poradnikow! 4) Dla mnie najwazniejszy - ludzie dolaczaja do tego programu bardzo chetnie, z czym mialem czesto problem w przypadku innych programow. Wszystkie instrukcje w jaki sposob zarobic nawet KILKA TYSIECY ZLOTYCH znajdziesz pod linkiem: http://megapensja.pl/?user=under Program naprawde dziala na co przesylam dowody. Jest zdecydowanie najlepszy z wszystkich jakie do tej pory poznalem i co najwazniejsze jest skuteczny, a ludzie chetnie sie do niego zapisuja! Rejestrujac sie z mojego linku - w razie jakichkolwiek problemow mozesz ZAWSZE liczyc na pelne wsparcie! Bardzo zalezy mi na partnerskich warunkach wspolpracy - mam nadzieje, że bedziemy mieli okazje z sobą wspolpracowac. http://screenshooter.net/9288861/eescvyy Zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moniczkaaaaaqq
mozna rak powiedziec....umiem ale nie do konca

czy to takie trudne?? facet zawsez chce przelecieć, wystrczy ze pokażesz ze ejsteś chętna.... chcesz tylko przelecieć czy sie zwiążąć...bo to zminia postać rzeczy