Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to ciaza ??

Czy to ciaza ??

Polecane posty

Gość Czy to ciaza ??

Hej ;) mam pytanie .. Biore od 3 miesiecy tabletki antykoncepcyjne i ostatnio jakies 2 tygodnie temu zachorowalalm i bralam antybiotyki .. Zaraz na drugi dzien jak juz skonczylam brac antybiotyki kochalam sie z moim chlopakiem .. Czytalalm ze antybiotyki oslabjaja dzialanie tabletkow anty nawet po skonczeniu brania antybiotykow .. Boje sie, ze moge byc w ciazy .. Skonczylam opakowanie tabletek anty i nie mam okresu od 4dni .. Bede wdzieczna za pomoc lub rady ..

Gość ci'aheal
a ja mam raka.nigdy nie będę mieć dziecka

Gość juhuihoi
Bierzesz antykoncepcje doustną i nie wiesz okres się dostaje po kilku dniach skończeniu blistra? Zachorowałaś w połowie paczki. Antybiotyki skończyłaś pod koniec paczki czyli tak jakby pod koniec cyklu i wtedy dopiero miałaś stosunek. Ja myślę, że nie jesteś w ciąży. Kup sobie test ciążowy, dla pewności.

Gość Jaa autor tekstu
W tym problem, ze kiedy skonczylam brac antybiotyki bralam jeszcze tydzien tabletki anty .. Ale slyszalam, ze antybiotyki oslabiaja tabletki anty i mozna wten czas zajsc w ciaze jesli sie dodatkowe nie zabezpieczy ..

Gość sdfghjkl
zgadza sie ,pewna grupa antybiotyków osłabia dzialanie pigulek anty.Koniecznie musisz zrobić test.Sama chyba wiesz w którym zazwyczaj dniu dostajesz krwawienie z odstawienia i skoro ten czas sie wydłuza to mozliwa ciąża.

Gość Jaa autorka tekstu
Wlasnie krwawienie z odstawienia mialam zawsze zaraz po skonczeniu brania tebletek .. A tym razem dostalam pozniej az 4dni .. Koniecznie zrobie test zeby sie upewnic ..

Gość sdfghjkl
czyli krwawienie wystąpilo.To nie ma ciązy.

Gość Jaa autorka
Hmm.. A to czemu mam silne bole glowy, goraczke i nudnosci ?

Gość Ja autorka
Ale mysle, ze zrobie sobie test zeby miec pewnosc czy jestem czy nie .. Bede wtedy spokojniejsza ..