Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robak..czarny

wczoraj weszlam do sypialni wieczorem i co?

Polecane posty

Gość robak..czarny

maz mial pecha, akurat komputer mu sie zablokowal na stronie z tytulam, "co robic by kobiety zwracaly na ciebie wieksza uwage!" forum dyskusyjne, zdjecia powiazanych kobiet... juz mnie raz zdradzil, wybaczylam, i do tej pory mu nie ufam, nie umiem, wiec moja nieufnosc jest dobra, nie szokuje mnie juz nic z jego strony, kocham go, mamy dzieci ,bede zyla u jego boku nieszczesliwa :(

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Współczuję ci. Ja bym się rozwiodła już po zdradzie, bo nie potrafiłabym tego wybaczyć. A tu jeszcze takie strony.

Gość robak..czarny
nie mysle juz o tym, zyje dla dzieci, codziennie ciesze sie z ich sukcesow, mam swoja mala dzialalnosc, maz jest dla mnie dobry, kochany zawsze, to dobry czlowiek ale ma skrzywiona psychike :( nie tlumacze go i nie zapomne zlego, codziennie sie ciesze kiedy dzieciaki wariuja z powodu powrotu taty do domu, ich spacery, rowerki, gry, wariacje, dla tego zyje, to mi daje radosc, w sercu pustka, widocznie takie moje przeznaczenie a dziwne bo kieys bylam najladniejsza dziewczyna w okolicy, mialam mnostwo kolegow, chlopakow, znajomosci, a teraz przyszlo mi zyc w "milosnej samotnosci "

Gość Miau i tylko miau
Bardzo Ci współczuję i podziwiam Cię, że jesteś gotowa w tym tkwić 🌼 🌼 🌼