Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innauguracja

HEJ NA INAUGURACJE ROKU AKD. TRZEBA BYC NA GALOWO CZY WYSTARCZY BIAŁA BLUZKA ?

Polecane posty

Gość innauguracja

jw. musi byc kiecka i ta cała otoczka ? czy jak zaloze spodnie zwykle biała bluzke i zakiet to bedzie dobrze ?

Gość nie wiem od czego to zależy
nikt Cie nie wygoni za zły strój :D a po co w ogole chcesz tam iść? indeks mozna odebrac w dziekanacie. A tak posluchasz pieprzenia i zmarnujesz pare godzin

Gość hjnuryu
inauguracja jest raz w zyciu, fajnie isc :D

Gość nie wiem od czego to zależy
ale tam sie nic nie bedzie działo ciekawego u mnie, 5 lat temu bylo pieprzenie w stylu "witamy was bla bla bla" potem przemiawiał Bartoszewski, ktoremu sie na stare lata popieeerdoliło i mowil takie bzdury, że sie rzygac chcialo (że np. Kaczynski sie sfotografował z dziecmi jakimiś, to jest jak Stalin, wiec mamy głosowac na Bartoszewskiego!!! - było wtedy przed wyborami), jakies durne spiewy i głupoty. Nie warto. Na 2 kierunku nawet mi przez mysl nie przeszło leźć tam. Nic ciekawego sie nie dowiecie. No chyba, że macie aż tak duzo wolnego czasu, że wolicie jechac na to badziewie...

ja w tamtym roku bylam na innym kierunku, bylam na inaugarcji, jakas babka nam wyklad walnela na godzine czasu :o wyjsc bylo glupio wiec siedzialam jak palant :o indeksu od razu nie potrzebuje, legitke dostane dopiero za 2tygodnie, wiec u mnie nie ma cisnienia ;)

Gość eeeeeeeeeee???
inauguracja jest raz w zyciu? co za brednie.. co roku jest przeciez

Gość innauguracja
ja indeks i legitke odebrałam juz wczesniej a na ta inauguracje chce isc bo babka powiedziała ze jest obowiazkowa i bedzie podpisywanie czegos tam :|

Gość hjnuryu
eeeeeeeeeee??? Co roku to jest w szkole. Na studiach uroczyscie witaja na 1 roku, a pozniej juz nie.

Na UWR takie rzeczy jak immartykulacje są obowiązkowe. Podpisuje się jakąś przysięgę, jeśli dobrze pamiętam.