Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuuuuuusia

do pisowców

Polecane posty

Gość mamuuuuuusia

Kim wy jesteście głosujący na PiS? Co wami kieruje w popieraniu ludzi zaburzonych psychicznie takich jak Kaczyński, Macierewicz czy Fotyga? Czy naprawde nie przeszkadza wam, że przyszły premier naszej Polski zażywa środki psychoaktywne? Nie zdajecie sobie sprawy z niebezpieczeństwa, jakie niesie oddanie władzy w ręce szaleńców? Nie macie dzieci, rodzin, że jest wam wszystko jedno?

Gość dodam, ze jesli ktos
nie potrafi prowadzic auta, nie zebral zadnych oszczednosci, nie zalozyl rodziny - ok - jego wybor, ale wole,zeby ktos taki mna nie rzadził, bo doswiadczenie by sie przydało.

Gość tłumaczonko
uwierz mi, jesteśmy wykształconymi, normalnie myslącymi ludźmi, na poziomie o jakim Tobie sie nie śniło niestety

Gość nie jestem za PIS.ale uważam
nie kradnie na taka skale jak PO i własnie za to oddam głos na PIS

Gość Facet34
Macie sluszna racje. Popieram!

Gość tłumaczonko
i właśnie nie jest nam wszystko jedno, bo teraz to dopiero dostaejmy po przysłowiowym tyłku

bo doswiadczenie by sie przydało.?? doświadczenie w czym???

PO spieprzyło wszystko co mozna było spieprzyc

Gość tłumaczonko
doświadczenie? i tak bez niego jest o wiele gorzej niz kiedys, jak teraz nasze życie wygląda? upadniemy na twarz jeszcze troche i nikt nam nie pomoże, bo każdemu coraz gorzej się żyje

Gość tłumaczonko
nie radzą sobie, za bardzo chca być na piedestale

Gość buahahahah
Najlepsze sa argumenty o tym, ze Kaczynski nie zalozyl rodziny, a to "wyznacznik normalnosci" :D🖐️. Przeciez patologia tez zaklada rodziny, a do normalnosci im daleko... Argumenty z kotem i mieszkaniem z matka pomine, bo odnosza sie do nich kompletni idioci albo gimgowna :D🖐️

Gość no wlasnie , doswiadczenie
jesli dorosly , dobrze zarabiajacy czlowiek, nie majacy wydatkow na rodzine nie jest w stanie zebrac zadnych oszczednosci - to jakie moze miec pojecie o jakiejkolwiek, nawet najprostszej gospodarce? Przepijal? zgubil? W tym wieku kazdy facet na stanowisku jakis oszczednosci ma. I czy nikt nie pamieta rzadow PISu? mlekiem i miodem Polska plynelA? A mogla, bo nie bylo swiatowego kryzysu. PIS obiecuje pieniadze na nasze wydatki. A skad?- przeciez z naszych podatkow, bo z pustego i Salomon nie naleje. No chyba,ze dodrukuje.

Gość
Tusk też ma kota- persa, a gdyby posiadanie prawa jazdy i konta w banku miało świadczyć o mądrości i operatywności, bylibyśmy już dawno Szwajcarią.

Gość Athe
Dalej nie ma co wierzyc w cuda. Punkty obecane przez PO zostaly dotrzymane? Przepraszam przeciez kryzys, ale z drugiej strony Polska = Zielona wyspa, ktora ominal kryzys. Wiec jakie przeszkody byly w koncu by spelnic swoje obecanki, a moze ujme dosadniej - CUDA? Moze nie pamietam dobrze, ale wlasnie PiS, dochodzac do wladzy zaczal robic to co obiecal, a zrobil tyle ile mogl, bo koalicja z PO nie wypalila. Moze ktos pamieta jak to PO rwalo sie do PoPisu? Mimo przegranej w wyborach chcieli zagarnac lepsze stolki, a tu sie nie udalo i FOCH. Wiec zostalo tworzenie z Przystawkami, niestety jak wyszlo tak wyszlo, ale bynajmniej Jarek nie brnal jak glupi i widzac bezsens rozpisal wybory. Inni tego nie potrafili. Nie wiem co jak co, ale PiS przedstawia mi sie lepiej od PO, zas media "kulturalne" staraja sie obrzydzic J.K. na kazdy sposob jaki moga. Pozdrawia was osoba z przekonaniami Lewicowymi. PS. PO mialo chyba obnizyc podatki? PS2 Proste zadanie, jaki sklep bedzie przynosil wiekszy zysk, ten co ma mala marze i duze obroty, czy ten co ma duza marze i male obroty?

Gość no wlasnie , doswiadczenie
wierze, ze to przez swiatowy kryzys, ktory zniszczyl potezna, polska gospodarke, Polska nie jest krajem mlekiem i miodem plynacym. To wszystko wina PiSu !!! :classic_cool:

Gość tłumaczonko
no cóż chodzi o zupełnie inne sprawy niz finanse pis wiele spraw pociągnęła dalej korzystnie, jak choćby otworzyla drogę aplikantom i osobom, które chciały sie dostac na aplikację prawniczą sprawy wojska były również, że tak powiem rozszerzone, ale jak ktoś nie w temacie to nie wie o co chodzi a teraz? zamyka się wszystkie aplikacje, utrudnia zdawalność i takie tam

"nie zebral zadnych oszczednosci" No widzisz, on nie zebrał żadnych oszczędności a i tak ma trylion razy więcej od ciebie 🖐️ :D

Gość vbm
kaczor nie umie rządzić własnymi pieniędzmi a chcę rządczić pieniędzmi państwa :O:O:O

Gość tłumaczonko
vbm tez mi argument, bzdurny całkowicie

Gość vbm
nie,kaczor jarek

Gość vbm
to jest kolejny argument a nie jedyny...ale jak waZny to argument,przeciez wszystkim własnie o te pieniądze chodzi

Gość tłumaczonko
a ty wiesz czy on umie czy nie umie siedzisz pewni u niego pod stołem o konotujesz bosze

Gość tak powinno byc wszedzie
najlepiej wszystko zrzucic na kryzys skoro jest taki kryzys to czemu administarcja w polsce to setki tysiecy ludzi wiesz ile ludzi pracuje w urzedzie miasta warszawa>??? nawet ci sie nie sniło

Gość vbm
wiem bo przeciez sam przyznał ze nie ma zadnych oszczędności więc pod stołem nikt siedziec nie musi

Gość tłumaczonko
tak, ale jak otworzy inne dziedziny życia to i pieniądze sie poleja, nikt ci do łapy nie da 100 tysiecy miesięcznie, żebyś był zadowolony trzeba ruszyć łbem, ale do tego rudszenia trzeba jeszcze ludziom pomóc, a nie likwidować i zamykać wszystko

Gość akurat kot to jest j e d y n a
rzecz, ktora lubie w Kaczynskim , wiec nie opowiadajcie,ze cale PO sie czepia kota. Natomiast cala reszta to porazka.

Gość tak powinno byc wszedzie
a tusek umie rzadzic??? przez 4 lata pokazał ze tylko umie kłamac

Gość tłumaczonko
czasem ta administracja jest potrzebna jednak, a wiesz ile tam jest spraw do ogarnięcia? gadacie na budżetówkę, ale chyba nigdy tam nie pracowaliście

Gość jaPO
autorko muszę Ci powiedzieć, że zgadzam się w 100% z Twoim pierwszym postem! A wiesz co ja myślę, że nimi kieruje? Myślę, że są to ludzie, którzy kompletnie nie myślą, nie potrafią sobie sami poradzić ze swoim życiem, nasłuchali się bajek od Kaczyńskiego i je łyknęli myśląc, że jak pan prezes dojdzie do władzy to każdemu będzie tyłek podcierał, żeby nie musieli kiwnąć palcem. Ludzie wykształceni i inteligentni wiedzą na czym polega i jak trudna jest władza nad państwem i nie chcą aby ktoś ich we wszystkim wyręczał tylko sami potrafią zapracować na to aby im się lepiej żyło. Ludzie, z komuną już skończyliśmy!!