Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuuuuuusia

do pisowców

Polecane posty

Gość Radzio straszy PISem
wolę mniejsze zło więc wybieram PIS!

Gość vbm
wam to chociazby sam kaczyński powiedział ze rozpieprzy wszystkie pieniądze państwa to i tak byście za nim stali bo wy to już jego fanatycy,byście się wykłucali ze skoro przepieprzył to w słusznej sprawie...z wami pisowcami nie da się normalnie porozmawiać bo w ogień byscie za tym knypkiem wskoczyli...więc zegnam,nie mam zamiaru od rana się z pisowcami wykłucać

Gość tak powinno byc wszedzie
czasem ta administracja jest potrzebna jednak czasem tak ale nie w takiej ilosci

tak idz se kup słownik to sie pokłócimy!!! "wykształcony wyborco PO "

Gość tłumaczonko
jaPo ble ble ble rzeczywiście, nikt nie wie co to rządzenie państwem i wyobraź sobie, że wiem co to znaczy i nie oczekuję od rządu pieniędzy, a poprawy w większości dziedzin życia,a wtedy człowiek sobie jakoś poradzi, bez ględzenia

Gość vbm
jak się nie ma co powiedzieć to się błędów chwytacie...brawo,cały pis

Gość tłumaczonko
często jest jej wręcz za mało (administracji) tam gdzie ja pracuję podpieramy sie czym sie da, zeby wszystko ogarnąć i denerwują mnie takie teksty u prywaciarzy mam znajomych, pierdzą w stołki, nic nie robia, a kasę biorą, są bez wykształcenia, nawet pisac dobrze nie potrafią co niektórzy, ale gadać na administrację pierwsi zweryfikujcie najpierw sami te wasze opinie, a potem mówcie

znów jestes by sie wykłucać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Athe
Ludzie! Moze argumentacji troche, ale takiej powaznej, a nie z d..y wzietej :P. W koncu moze ktos ma cos do powiedzenia procz tego iz on jest zly i bee. Coz, kot Jarka jest jesli mozna to tak ujac inwalida ;p.

Gość Radzio straszy PISem
Jarek teraz na tvp3!

Za pół roku zobaczymy jakie bedą brava dla PIS jak Polska bedzie druga Grecja :p

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjfjfjfjfjfjf
JA GŁOSUJĘ KURWA NA PIS I ZAWSZE BĘDĘ GŁOSOWAŁ I CO MNĄ KURWA KIERUJE TO TO ŻE MA ROZUM... A TO ŻE KTOŚ NIE MA PRAWOJAZDY O NICZYM NIE SWIADCZY BO ZNAM TAKICH CO MIELI I CO IM PO TYM BO JUŻ DAWNO ROZJEBALI SWOJE AUTKA I LEŻA NA CMENTARZACH,A CO DO ZAŁOŻENIE RODZINY TO NIE WASZ INTERES BO JEDNI TEŻ ZAKŁADAJĄ RODZINY WIDZE TAKIE NA MIESCIE TO POŻAL SIĘ BOŻE...

Gość jaPO
tłumaczonko to co to jest "poprawa dziedzin życia"? ja się nie zgadzam z jedną rzeczą jaką zrobiło PO - podwyższeniem podatków, bo na ekonomii to ja się akurat znam i wiem, że to było pójście na łatwiznę, ale przecież pisowcy nie potrafią zrozumieć nawet najbardziej oczywistych i nieprzypadkowych działań rządu w jakiejkolwiek dziedzinie, bo wszystko co zrobił Tusk jest beee, a to co robi Kaczor jest wooooow! Pisowcy nie mają krzty krytyki w stosunku do swego guru.

ja wygra PO to polska bedzie grecja jeszcze szybciej

Gość tłumaczonko
ja powiedziałam o aplikacjach i wojsku, a to tylko początek

Gość kopertyna
Nie wiem co jak co, ale PiS przedstawia mi sie lepiej od PO, zas media "kulturalne" staraja sie obrzydzic J.K. na kazdy sposob jaki moga. a media to nie Polacy?:classic_cool:wychodzi na to że obiecanki Kaczynskiego mają się tyle do prawdy co i kazdego innego polityka. PO mnie zawiodło w jednej sprawie uwazałam ze jak dojdą do władzy wreszcie wezmą sie ostro za reformę finansów za ZUS i emerytury za prywatyzacje zapierdziałych prlowskich szpitali za karte nauczyciela za wczesne enmerytury mundurowe za nierobów[choc tutaj troche ukrócili]. Niestety tylko przeczekali za co czuje przyjdzie im zapłacic w tych wyborach:O ale mimo wszystko nie chce PiSu!!!!!😭 czemu?? bo ich opokazy wejsciówek ABW czy łapanki i prowokacje na posłach były niezłą zasłoną dymną przed innymi piętrzacymi sie problemami panstwa. Wysokim bezrobociem, zastojem gospodarczym, problemami z finansami.

ja wole załobe niz krecenie lodów

Gość palikot na tvp3!
:classic_cool:

Gość kopertyna
aa i te wieczne kłótnie z potegą naszego regionu, dzieki której mamy wysoki eksport - Rosją. To przetrzymywanie naszych produktów na granicach i wysokie podatki nakładane przez Rosjan za Kaczynskiego odbijały się czkwką polskim przedsiębiorcom

Gość palikot na tvp3!
dobrze gada w sumie o kościele ale i tak to oszołom :classic_cool: