Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaaagnnaas

mąż powiedział że mu siue nie podobam!!!!!!

Polecane posty

Gość daaaaagnnaas

smutno mi, maz nie chce uprawiac ze mną czesto sexu jak kiedys kiedys bylo codziennie teraz raz na tydzien..... albo raz na dwa tyg... widac tez ze mu sie nie podobam! tzn nie przytula nie caluje nic....wogole nic.... mowilam mu to wszystko co czuje a on powiedzial że mu sie nie pooodobam jak kiedys(jestesmy tylko4lata razem) mowil ze kiedys dla niego to ja bylam piekna jak gwiazda a teraz zwykla przecietna itp;(.... dorabiam tipsami w domu i widze jak on milo rozmawia z moimi klientkami taki mily i jakby zachwycony niektorymi nawet! widacv ze jak mu sie jakas spodoba to taki zajarany............":( poprostu koszmar;(................ a nawet potrafi isc ulicą i patrzyc na inna:( ja dbam o siebie, am do zrzucenia 10kg, ale ladnie sie ubieram maluje mam farbowane wlosy.... staram sie perfumuje itp.... kurcze;( wprost mi powiedzial ze wg niego jestem gorsza niz 4 lata temu:( bo mam czarne wlkosy a nie blond(a jak poznal mnie mialam blond) wg mnie z tym kolorem to akurat wydziwianie bo jak z czarnych zrobilam sie na blond to i tak nic to nie zmienilo wiec znow wrocilam do czerwni , a jak jakies kobitki widzi nawet nie blond to tez sie nimi zachwyca...

bo jest głupi, oglądaj się za innymi jak z nim idziesz, i mów ze fajny. Ciekawe czy mu miło bedzie:)

Gość stawiam na to , ze to
napisala ZONA OCHRONIARZA :D podobny styl pisania i problemy wyjete z duupy.

a ja mam gdzies czy mu sie podobam czy nie. Nie ma to wpływu na moje samopoczucie ... i dziwie się kobietom które dbają o siebie by podobac sie facetom. A nie robia tego tylko dla siebie.

Gość mendzik
jest głupi... co za gosc w ogóle nie wierze ze tacy debile mogą tworzyc rodzine ...on robi to złosliwie i jest swiadom ze robi ci tym przykrosc hmmm... ja jestem msciwa bestia jezeli chodzi o mnie to zrobiła bym wszystko zeby wyglądac jak bóstwo jezeli mam kg do zrzucenia a 10 to nie duzo wiem po sobie bo zrobiłam to w dwa msc iiii normalnie szczena by mu opadla jak za toba beda sie ogladac ... a ty bedziesz podrywac ich na prawo i lewo oł jeee :D Bo mojemu bylemu leci slina jak mnie widzi a ja mam to gdzies bo teraz jestem szczesliwa z kims komu nie zalezy na tym jak wygladam tylko na tym zebym była.... i jest mi wspaniale :)

Gość stawiam na to , ze to
bella taaa baju baju! Ciekwae czy bys tak mowila gdybny maz ci pwoedzial, ze sie mu nie podobasz.

Gość mendzik
a schudlam dla siebie zeby czuc sie wspaniale ze sobą bo zastanawiam sie czy sama sobie sie podobasz i czujesz dobrze z tym jak wygladasz bo jesli nie to czas cos z tym zrobic bo to najwazniejszze zeby kochac siebie !!

ha ha ---> powiedział bodaj raz - ale ja mam to gdzies. Jak tak mowi to daje mu gotowe rozwiazanie - niech sobie poszuka jakiejs d ... ktora mu sie podoba a mi da rozwód. Poza tym doskonale wie ze ja sie podobam innym facetom, wie ze ja tez jestem tego swiadoma wiec jego slowa po prostu mam gdzies !!!

ja bym nie potrafiła byc z facetem ktoremu sie nie podobam, ja pitole, kazda kobieta gdy kocha pragnie by jej facet za nia "szalał", kochał, dbał o nią..przynajmniej ja tak mam. to samo w druga strone, zakochujesz sie z kims, takze w wygladzie i zaledwie po 4 latach Ci sie nie podoba bo przytyl 10 kg, paranoja. a gdzie w tym jest Miłość?

Gość larysa26
no słuuuuuchaj!jak ty o 10 kg masz teraz więcej to się nie dziw.Uważam,ze to sporo i zmieniłaś się dla niego na gorsze.Malowanie się i inne duperele nie pomogą kiedy ciężko mu jest obracać w łożku taką klacz sporą.

Gość wez sie zapisz
na silownie i zrzuc te 10 kg to moze bedzie ok

Gość mvvvvvvvvvvvvv
Szok, a jak za 20 lat autorka roztyje sie znow, bo hormony, bo choroba na przyklad, to co? Mezus znow ja zrowna z ziemia?? Za co sie kurwa kocha czlowieka, za wyglad, czy za charakter, dobroc itd ? co z tego, ze autorka ma do zrzucenia 10 kg? Sorry, gdy sie kogos kocha, to sie go akceptuje-zwlaszcza, ze autorka nie chodzi zapuszczona, smierdzaca, z tlustymi wlosami... Jak moj maz mnie poznal, wazylam 44 kg-bylam strasznie chudziutka, teraz po 4 latach waze 54 ---i co? Powinien sie za innymi ogladac, bo przeciez mu sie szkieletotki podobaja. Ja teraz wygladam w koncu jak kobieta, mam kobiece ksztalty, nie musze chodzic po dzieciecych sklepach w poszukiwaniu ciuchow. Ale powinien za innymi sie ogladac, tak i krytykowac... Jak by tak zrobil, to by takiego kpoa dostal, ze by sie nie pozbieral-i juz by moim mezem nie byl...