Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna..:(23

chciałabym mieć dzidziusia..

Polecane posty

Gość smutna..:(23

mam problem.. bardzo chciałabym miec dzidziusia z moim facetem, ale on mowi, ze nie bo nie ma na to warunkow, najpierw trzeba odbudowac gniazdo ktore mamy, trzeba je odnowic, (tylko narazie nie ma na to funduszy) a ja czuje ze teraz jest ten czas abym miala takie malenstwo, on mowi ze musze jeszcze poczekac z 2 lata ale ja nie wytrzymam... instynkt dopadł mnie teraz,. i co mam zrobic :(

Gość podobny
co zrobić .....zmienić faceta,jest tylu facetów którzy chcą miec dzidziusia a ich partnerki nie chcą.

Gość smutna...:(23
ale dlaczego teraz wiekszosc ma tak, ze najpierw studia , potem STAŁA praca o ktora jest cholernie ciezko, potem dom, slub i dooopiero,, matko przeciez to czasem kupa czasu przy tym sie schodzi, i co mam tak czekac rok, 2 az bedzie ta stala praca itd..

Gość anonimek123456
ja bym go wzieła podstepem...i zaszla....dobrze ze moj skarb chce baby:)

Gość anonimek123456
a jak sie zabezpieczacie??

Gość no tak bywa
dziewczyno jestes mloda masz jeszcze czas ja staram sie juz 3 lata o dziecko i co mam zorbic powiesic sie:O

Gość trzeba miec warunki
kto to dziecko utrzyma twoi rodzice? albo chlopka? nie sztuka zrobic dziecko

Gość looooooooo
no ale za co dzieci chcesz wychować? Masz finansowy plan, czy 'jakoś to będzie..." w sensie, facet ma się martwić o to?

Gość cxcxcxc
zajdz,nie bedziesz kupowała witamin,zaniedbasz,niech pochoruje moze nawet zdechnie ale jak tak chcesz to pobaw sie jak ta egoistka co nie powinna zachodzic (miała zakaz) bo miała miec szpiku przeszczep ale sobie toto dupe rozwaliło i zaszło bo myslało,ze moze olewac i lekarze szczeki opuscili kiedy uslyszeli ze pipa zaszła,olała to i zmarła,egoistka,nie pomyslala,ze corka sama bedzie i jak ta kukulska o mame bedzie sie pytac cale zycie ...coz,potwory egoistyczne tez bywaja!

Gość moze najpierw444
NIECH ZOSTANIE TWOIM MEZEM KTO CIEBIE TAK WYCHOWAŁ DZIEWCZYNO?:o TAKIE WZORY MASZ Z DOMU? NA DZIECKO POTRZEBNE WARUNKI. TO NIE DZIDZIUS, BEJBIK, ALE MAŁY CZŁOWIEK KTORY WYMAGA NAKŁADÓW FIANSOWYCH BO MILOSCIĄ GO NIE NAKARMISZ.

Gość Beatrycze43
Niektóre mysla (a raczej nie mysla) ze moga przehytrzyc los. A mnie sie wydaje,ze ja ten typ namowił. Tak by zyła bo szpik juz byl. Zmordowała ciało to dostała kare boska. Pieprzona egoistka!!!!Zgadzam sie!!!!!Za dziecka,skazywac na takie cos!!!!!:(((( SUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość trzeba miec warunki
masz 23 lata jeszcze masz czas najpierw znajdz robote zeby miec za co to dziecko utrzymac a nie bo ty masz taki kaprys posiadania dziecka dzicko to nie zabawka jest

Gość ogr4209
A baw sie jak masz chec :D to tylko bekart :)

Gość monikamonikam
Słyszłam,ta mroz czy jaka stam,podła egoistyczna suka.Pomyslec,ze polglowki chcialy jeszcze zrobic z tej beztroskiej bezmyslnej ... swieta ,haha! zalosne! caly kler!!! czcza co złe i g...warte!!!i pedofili!!!

Gość moze najpierw444
PO PROSTU NIE CHCE SIE JEJ PRACOWAC. taki typ co patrzy tylko na faceta by dał, utrzymał. chce zajsc w ciaze bo nie ma hobby i nie wie co robic z zyciem. a jakby miała ciekawe zycie to nie myslałaby w tak młodym wieku o dziecku. zresztą. co to znaczy dziecko z facetem. myslałam ze ciąże planuje sie z męzem. a nie z "facete"-bez małzeństwa, bez niczego. żałosne

Gość Tom9hOyytrom
Fakt. Bezmyślna idiotka. Zamiast się słuchać lekarzy rozwaliła pochwę. Tez myśle,że ten jej gach ją namówił. Kase chciał.

Gość xcxcxcxcxc
jestes zdrowa? jak masz raka to nie rozwalaj dupska! wiesz? sierote masz w d...?>??>?????

Gość anonimek123456
ale o kim wy tu piszecie??bo nie bardzo rozumiem..autorki tematu raczej to nie dotyczy...

Gość egoizm-jest-zlem
aaa ta mroz jaks tam pipa poczytaj ta co olala faktycznie zalecenia lekarzy były sama se winna ale ja potepiam takie egoistyczne zachowanie i mam kolezanke ktora jest chora na raka ,ona mowi ze poczeka az wyzdrowieje a nie bedzie dzieciaka robila majac raka,ma racje,ona poteia to co zrobila ta dziewoja,taka durna,glupia,podla?:( nie ma nic gorszego niz miec w dupie ze sie powoluje na swiat czlowieka i on nie bedzie pewnie miec matki a ona to wiedziala chyba ze byla jebnieta (jak jej wary sztuczne zreszta ale nie o to chodzi) jak sie nie ma rozumu to sie mysli d...kazdy to wie szkoda tylko coreczki bo matki nie poznała i nigdy nie pozna,o,prosze!:(

Gość egoizm-jest-zlem
Jestes denne pusta i bezmyslna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smutna...:(23
mam 25 lat, mam prace moze nie jeszcze stala ale juz dlugo w niej pracuje mamy miec za 5 miesiecy slub wiec o czym wy kuw.. mowicie?! okej sora moglam napisac narzeczony, mamy skonczone studia oboje prace i mieszkanie to na co mam czekac?!

Gość ffggfg
ja NIGDY nie chcialam miec dzieci, bynajmniej swoich biol,,nie zamierzalam rodzic, ale mam 3 pasierbiatek .hehehehe Zawsze sobie wyobrazalam dom bez dzieci a tu az mam troje :)

Gość Sunny Buterflaj
Nie dziw sie swojemu partnerowi, ja tez zdecydowalam sie z mezem na dziecko dopiero jak mielismy duze mieszkanie, oboje dobra stala prace i samochod. Na szczescie udalo nam sie to osiagnac w bardzo mlodym wieku (25).Nie mowie ze to jest najwazniejsze, ale dla mnie istotne jest zebym co miesiac nie martwila sie ze nie daj boze strace prace (jedno z nas wystarczy ze bedzie pracowac i aktualnie tak jest), ze musze dziecku kupic cos tanszego, bo mi nie starczy na mleko. Wszystko jest bardzo drogie a rodzice zawsze chca dla dziecka wszystko co the best. Szczepionki, mleko, herbatki, pieluchy, kosmetyki, ubranka, zabawki mnostwo tego jest. Nie dobierz mnie jako materialistke, ja po prostu uwazam ze bardzo wazne jest to, zeby rodzice byli pewni, ustawieni w ewnym sensie bo nie jestes wowczas nerwowa, rozdzazniona i dziecko to wie, ze jest w szczedsliwej pelnej rodzinie

Gość mamazosiniejeszzenie
oyaa!!zrobmy sobie teraz!!!jak ktos wyzej napisał!!!!kazda chce ale nie mozemy....... chyba...ze pomyslimy tak:pieprze to ze to jest jakies tam dziecko co sie urodzi,to ma byc nasza zabawka, kolejny cel do odbebnienia,czy ma znaczenie czy to dziecko bedzie miało zarcie,dom,mame,tate? bez komentarzamroz to egoistka i smazy sie w piekle (o ile istnieje a jak nie to sama sie urodzi sierota!!!!!) milego dnia egoistki!!!!! ja poczekam!!!!!!!!!NIE JESTEM SUKA EGOIST!!!!!

Gość tyjatymynieonanie
Zwierzeta nie rozmnazaja sie kiedy nie ma ku temu warunków,niektore staraja sie tego nie robic. Wiedza,ze potomstwo nie przezyje. ale sa tacy głupi ,pusci,podli ludzie co maja to głeboko gdzies :( Bardzo mi szkoda corki agaty mroz,skazała dziewczynke na wieczna tesknote. Nie wierzycie? zapytajcie samotnych ojców :(